A Alcañiz, els germans Vinyes intentaran estar entre el mes ràpids.

El recent estrenat circuit de Alcañiz serà l’escenari el proper cap de setmana (dies 26 i 27) del penúltim meeting del calendari de la Copa d’Espanya de Resistència 2009. Els germans Vinyes, al volant d’un Seat Leon de l’equip Baporo MotorSport, estaran entre els equips que lluitaran per estar entre els millors de la categoria D4.

Els pilots andorrans van tenir l’ocasió de disputar una jornada de test en la pista aragonesa i van quedar encantats de les seves característiques, aquesta era l’opinió de Joan: M’agrada molt el traçat, és molt segur i variat, el trobo molt divertit. Vam tenir ocasió de fer diferents proves i crec que al final vam encertar en els reglatges per a una pista que és nova per a tots i per tant les referències són mínimes. Pel que fa a les carreres l’objectiu, segons Joan, seguirà sent el mateix: No hi ha dubte, intentarem estar entre els primers per consolidar la plaça de la meva germana entre els deu millors del campionat scratch i intentar recuperar alguns punts en la classificació de la categoria D4 a veure si es pot situar en el podi. En el meu cas, després de l’absència d’Albacete, estar entre els millors dels respectius campionats és complicat.
La jornada de proves que Amalia va completar amb Joan a Alcañiz la passada setmana, li va deixar sensacions optimistes de cara al meeting d’aquest cap de setmana, Des del primer moment em vaig acostar més del que és habitual als temps del meu germà i això no és gens fàcil, a més en una pista desconeguda... estic molt esperançada en poder mantenir aquesta línia positiva durant aquest cap de setmana quan arribi el moment de la veritat.

Com és habitual, les dues sèries d’entrenaments lliures de 45’ que es faran dissabte a partir de les 9h30 i 12h35 respectivament, seran el primer contacte amb a la pista. A partir de les 16h00 es disputaran les dues mànigues oficials (una per a cada pilot) que conformaran les graelles de sortida.
A les 9h00 i a les 13h30 es donarà el tret de sortida de cadascuna de les carreres que es disputaran a 48’ + 1 volta.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF