Amalia Vinyes intentarà mantenir el podi en la categoria D4.


Després del triomf en la primera competició d’Alcañiz, Amalia Vinyes es va situar en la segona plaça de la classificació provisional de la categoria D4. Sense cap dubte la pilot andorrana comptarà amb tot el suport del seu germà per mantenir aquesta plaça en la classificació final de l’esmentada categoria. Seria una excel·lent recompensa a la regular trajectòria que han mantingut els germans Vinyes durant la temporada a la Copa d’Espanya de Resistència que s’acaba aquest dissabte.

En aquesta ocasió l’escenari és ben conegut per Joan i Amalia, que cal mencionar que pilotaran una vegada més un Seat Leon de l’equip Baporo Motorsport. Segons Joan sortiran a la pista del Circuit de Catalunya a per totes: Intentarem fer un bon temps en els entrenaments oficials per poder afrontar la carrera des de les primeres posicions de la graella de sortida. No serà fàcil, en aquesta prova hi ha una inscripció molt bona, pilots que no participen normalment en el CER però que una setmana després correran l’última prova del calendari del Leon. A veure si encertem amb l’estratègia i aconseguim els punts necessaris per mantenir la segona plaça d’Amalia.
Per a Amalia la carrera de Montmeló és més complicada de les que es disputen durant la temporada, Són dues carreres en una i això amaga dificultats afegides. En un meeting normal un problema solament et perjudica en una carrera la següent s’inicia de zero, en canvi aquí... A més hi ha tres canvis de pilot o sigui tres entrades al pit-lane. En fi... a veure si les coses surten bé i podem mantenir el podi provisional amb què iniciem l’última cita de l’any .

Divendres vinent (dia 23) a les 13h55 i 16h25 respectivament, començaran les dues sèries de 45’ d’entrenaments lliures previs a la jornada que decidirà les classificacions finals del CER 2009. A patir de les 10h35 de la jornada següent s’iniciaran les sèries cronometrades que donaran forma a l’última graella de sortida de la temporada. La carrera, aquesta vegada de 120’ més 1 volta, s’iniciarà a les 13h20. Cal mencionar que el resultat de la primera hora de carrera tindrà reflex en les classificacions de les diferents categories i general com si fos una primera carrera del meeting.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF