Loan viatja a Angerville pensant en la final de Zuera.

A Angerville, Alex Loan (FA) lluitarà per aconseguir una plaça que li permeti disputar la final de Campionat d’Europa KF3, que es disputarà al circuit de Zuera (Saragossa) del 10 al 12 del pròxim mes de Juliol. Així doncs, l’objectiu de Loan a la pista francesa serà estar, al final del meeting de qualificació, entre els 25 millors (54 inscrits), resultat que li donaria la possibilitat de competir en la prova que es disputarà al circuit espanyol.

A més del meeting de Angerville,zona oest, es disputaran aquest cap de setmana dues proves més per completar el grup de participants que tindran accés a l’europeu 2009 de la categoria KF3. Els circuits de Genk (Bèlgica), zona nord, i Sonsova (República Txeca), zona centre, seran els escenaris dels que els 28 millors de cada competició també estaran en Zuera el mes de juliol.

El circuit, on es disputarà la prova, no és dels que més s’adapten a les característiques del pilot andorrà, segons la seva opinió, és un circuit molt virat en el que avançar és molt complicat, hi ha tres o quatre punts per realitzar aquesta maniobra, però s’ha d’arriscar molt. És una pista tècnica en la que hi ha zones molt lentes… és cert que no està entre les que més m’agraden. Loan es mostra confiat a aconseguir la classificació per a la final de Zuera, encara que les previsions meteorològiques no són les millors, després de l’inici de temporada que hem tingut pel que fa al temps … en fi cal competir en les condicions que es presentin, tot i que un temps estable et permet anar progressant sempre en la mateixa direcció en la posta a punt de kart.

Alex Loan iniciarà divendres que ve (dia 1)a partir de les 15h20,la lluita per estar entre els millors d’Europa de la present temporada en la seva categoria. La disputa dels entrenaments oficials serà el primer pas. A continuació haurà de superar dues jornades molt intenses en les que mantenir la concentració serà de vital importància per aconseguir el seu objectiu.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF