A Cartaya, Loan intentarà donar un gir a la ratxa de resultats.

La pista de kàrting de Cartaya (Huelva) serà, el pròxim cap de setmana (dies 20 i 21 de juny), l’escenari de la segona cita del Campionat d’Espanya de Kàrting 2009. Entre els participants de la categoria KF3 hi estarà el pilot andorrà Alex Loan que de la mà dels tècnics de Sport Kart intentarà que la prova de Huelva sigui el punt d’inflexió en la seva trajectòria aquesta temporada.

El pilot del Programa júnior de l’A.C.A. kàrting ha iniciat el desplaçament a la pista andalusa convençut que la seva sort ha de canviar, La temporada està resultant molt dura, ens havíem marcat uns objectius i crec que en part els estem aconseguint però ens falta, potser, el que per a mi es més important, aconseguir resultats. A Cartaya posaré una vegada més tot el meu ímpetu per estar entre els millors. Queda clar doncs, que Loan no es rendeix i que segueix confiant en les seves possibilitats, Penso que durant aquest any he seguit progressant en moltes facetes del meu pilotatge, No estic del tot satisfet perquè, tal i com he comentat abans, m’ha faltat concretar les carreres amb resultats. En fi ho seguirem intentant i crec que el canvi d’equip ajudarà a fer realitat l’objectiu que perseguim.

La cita de Cartaya no serà fàcil perquè Loan pugui fer realitat el seu objectiu. Li espera un circuit tècnic i unes temperatures que a la pista s’acostaran als 40º.
Després de les tandes d’entrenaments lliures, que el pilot andorrà espera aprofitar per seguir la seva adaptació al nou equip i a recordar les complicades característiques de la pista de Cartaya, dissabte (dia 20) afrontarà el primer repte decisiu del cap de setmana en la disputa dels entrenaments cronometrats, del seu rendiment en aquestes mànegues depèn, en bona part, el resultat en les carreres que tancaran el meeting durant la jornada següent.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF