Alex Loan no aconsegueix el seu objectiu en Cartaya.

Encara que Alex Loan ja apuntava abans de desplaçar-es a Cartaya que la pista de Huelva no era el millor escenari per al seu pilotatge, quedava l’esperança que el lluitador pilot andorrà aconseguís per fi canviar la ratxa de resultats. Tampoc va poder ser en Cartaya, Loan va entrar en les finals amb moltes dificultats i encara que va lluitar fins al últim moment, no va poder situar-se entre els deu millors de la categoria KF3. A la primera carrera va ocupar la 14ª posició i en la segona va haver d’abandonar després d’un toc amb un rival que el va treure de la pista a 5 voltes del final.

Malgrat quedar lluny dels objectius marcats en aquesta segona prova del Cameponato d’Espanya 2009, Thierry Canga destaca canvis positius per al futur immediat del pilot del Programa júnior del ACA kàrting , A l’equip Sport Kart, Alex es troba en un entorn constructiu amb el total suport del seu mecànic, preparador motor, enginyer xassís... és a dir de tots tècnics que formen l’equip. Aquest treball en conjunt ajudarà a Alex ha trobar la confiança en si mateix. De totes maneres l’adaptació al nou kart ha de seguir el seu procés, El xassís Tony Kart té un funcionament molt diferent respecte al FA i Alex ha hagut d’adaptar el seu pilotatge per treure-li el màxim rendiment. També es cert que les condicions climatològiques del passat cap de setmana, amb una calor molt forta, van afavorir als pilots amb més experiència i va complicar el treball de tots els equips per a la posta a punt de xassís i motor, encertar amb la pressió de pneumàtics i amb la carburació era una loteria. Pensant en pròxims compromisos Canga és optimista, perquè malgrat la falta de resultats la progressió de Loan està sent bona,a més: confiem que Sport Kart trobi la solució als seus problemes per a la prova de Salbris i torni al seu nivell de competitivitat, que ha estat molt alt al començament d’aquesta temporada.

Tal com comentava Thierry Canga, la pròxima cita que haurà d’afrontar Alex Loan serà en Salbris (França) l’últim cap de setmana de juliol (del 23 al 26). Serà la primera prova de les W.S.K, que disputarà amb l’equip Sport Kart.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF