Alex Loan millora de manera ostensible a Alcañiz.

Alex Loan i el seu equip van deixar les instal·lacions de Motorland convençuts de que tan sols va faltar una mica de sort per arrodonir una excel·lent actuació en el tercer meeting del Campionat d’Espanya de KF3 disputat en la pista del circuit d’Alcañiz. El pilot de l’ACA karting va estar en diferents fases del cap de setmana molt a prop de les posicions punteres amb registres que van evidenciar la seva notable millora en una pista que s’adapta al seu estil de pilotatge.

En els entrenaments lliures, Loan va arribar a rodar per sota del 1’02”, concretament 1’01.769, un excel·lent registre que feia preveure una posició entre els millors en els cronometrats.
Precisament en les sèries cronometrades, el pilot andorrà es va veure perjudicat per un problema mecànic (falta d’alimentació de gasolina). Loan solament va poder marcar un temps de 1’02.302, acabant en la novena posició de la seva sèrie. A destacar que el més ràpid d’aquesta sèrie va ser Gerard Barrbeig (Intrepid) que va parar el crono en 1’01.746.
Loan tampoc no va poder disputar les dues mànigues classificatòries amb el seu kart a ple rendiment. Malgrat tot va poder acabar la primera en la 16a posició després d’haver ocupat bona part de la carrera un lloc entre els deu millors. Mentre que en la segona, es va situar en la primera part entre els cinc primers per endarrerir-se al final fins a la 10a plaça. Malgrat tot va assolir un lloc en la part mitja de la graella ( 18è entre els 34 millors) per disputar les finals.
Les carreres van tenir un inici molt semblant per al pilot de Sport kart, una excel·lent sortida en què es situa entre els deu millors. En la primera manté una espectacular lluita amb diversos rivals per mantenir una plaça en el top 10 (el seu objectiu en aquesta carrera) però al final ha de conformar-se amb la 13a posició. En la segona, va estar mes a prop d’aconseguir el seu objectiu, però en aquest cas va veure com en la part final, un rival el treia sense contemplacions de la pista, tot i que es va esforçar per recuperar, va creuar la meta en el lloc 24è.

Així doncs, el pilot del Programa junior de l’ACA karting va marxar amb la convicció que abans de final de temporada estarà entre els millors, Crec que durant tot el cap de setmana hem estat a un nivell excel·lent. Cada vegada estic més a gust pilotant el kart i fins i tot intent a provar traçades que no són habituals en la resta de participants. Estic convençut que a mi m’ajuden a millorar meus cronos. En aquest aspecte no hi ha dubte que Loan intenta aplicar als karts els seus coneixements d’esquiador en afrontar els revolts dels circuits. També es mostrava optimista el seu home de confiança, Thierry Canga, així ho expressava: Per un costat és d’agrair l’esforç que ha fet l’equip Sport kart perquè Alex tingués el millor material en qualsevol moment. Per la seva part, Alex ha demostrat, una vegada més, la seva gran evolució, rodant molt fort, tant en entrenaments com en carrera, fent temps molt similars als seus companys d’equip Carlos Gil i Víctor Colomé. A la vista dels resultats aconseguits per Víctor Colomé (guanyador de la segona carrera), podem confiar encara més en el futur a curt termini d’Alex en el karting.

El proper cap de setmana, Alex Loan i el seu equip es desplaçaran a Zuera per disputar la prova de les W.S.K, que es disputarà en el traçat de l’esmentat circuit.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF