Alex Loan tornarà a competir amb l’equip Sport Kart.

El canvi d’equip és una realitat i Alex Loan competirà el pròxim cap de setmana al circuit d’Alcanyís al volant d’un kart de la categoria KF3 preparat pels tècnics de Sport Kart, l’equip en el qual va militar l’any passat. Per al pilot andorrà l’objectiu no és un altre que recuperar els cronos que el van portar a estar molt a prop dels més ràpids de la seva categoria.

Com comentàvem, Loan no va a perdre temps i aquesta mateixa setmana es posarà a treballar amb el seu nou equip en la primera prova del Campionat de l’Associació de Comerciants del Kàrting, que aquesta temporada celebra la seva primera edició. És un campionat que en principi havíem descartat, després de quedar fora de l’europeu, i amb el canvi d’equip ens pot anar molt bé per iniciar la col·laboració amb els tècnics de Sport Kart amb vista a la següent prova de les WSK de kàrting. Si els resultats acompanyen no descartem seguir aquestes Kàrting Sèries XXI que es disputaran en escenaris espanyols. Amb aquestes paraules Thierry Canga defineix el nou rumb que a pres l’equip de Loan aquesta temporada, i afegeix, Sport Kart no és un equip desconegut per a nosaltres, l’any passat vam estar amb ells i per tant el seu sistema de treball el coneixem. Aquest factor també serà determinant perquè l’adaptació sigui ràpida. Espero que en la pròxima cita de les Winning Sèries de Kàrting, que es disputarà a Genk (Bèlgica)a mitjans juny, Alex pugui obtenir per fi una plaça entre els millors, crec que s’ho mereix.

De moment l’objectiu immediat d’Alex Loan i el seu nou equip passa per recuperar els registres de la temporada passada a Alcanyís. Un bon resultat en el seu debut en les Kàrting Sèries XXI seria una injecció de moral important amb vista als compromisos de nivell superior als quals s’enfrontarà en el decurs del mateix mes de juny.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF