Albert Llovera optimista malgrat els problemes elèctrics.

Albert Llovera-Borja Rozada al volant de seu Abarth Gran Punt S2000 van tancar la primera etapa del Ral·li RACC 2009-Ral·li Catalunya Costa Daurada en la setena plaça del Grup N, després d’un dia gens plàcid per al pilot andorrà. Els problemes elèctrics han privat a Llovera-Rozada d’haver escalat alguna posició en la provisional de la seva categoria.
En referència a la lluita pel triomf absolut a la Catalunya 2009, el gran protagonista és la Citroën C4 que llueix el dorsal número 2, pilotat per Dani Sordo-Marc Martí. El càntabre supera en alguna cosa menys de 2” als seus companys Loeb-Elena que de moment superen a Hirvonen-Lehtinen (Ford Focus RS WRC 09) els seus rivals directes en la lluita pel títol mundial de ral·lis 2009.

El pilot andorrà s’ha mostrat tan agressiu com sempre, però en aquesta ocasió no pot concretar amb millors cronos a causa de problemes elèctrics en la seva mecànica, així ho comptava al final en el parc tancat de PortAventura: Hem iniciat la prova a bon ritme, però hem notat que en alguns moments el motor fallava, al principi eren lapsus de 2” o 3” i poques vegades (unes 4) en cadascuna de les especials. A la secció de la tarda tant els intervals de temps com el de nombre de vegades s’han incrementat lleugerament i per tant el temps perdut s’ha incrementat. És una llàstima perquè penso que podríem estar alguna posició més endavant en la classificació.
Albert i el seu equip (PCR Sport) han decidit continuar en competició, abans en el parc d’assistència intentaran localitzar el problema: Els tècnics de l’equip ja estan treballant per localitzar el problema i poder-ho solucionar. Veurem que passa, estem convençuts que demà podrem seguir lluitant per aconseguir l’objectiu que ens havíem marcat abans de venir a Tarragona. Completar entre els millors de Grup N el Catalunya 2009, encara és possible.

La segona etapa serà també exigent tant per als pilots com per a les mecàniques. Seran 128 kms., de velocitat dins d’un recorregut total de 438 kms., un dia més gairebé 10 hores de tensió dins de l’habitacle del Fiat S2000 per a Llovera-Rozada.

Classificació de la primera etapa del GrupoN-RallyRACC 2009.

1.-Asi-Zsuzsa (Mitsubishi Lancer Evo IX) 1h18’52.6, 2.- Gassner-Wuestenhagen (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 0’38.5 , 3.- Brynildsen-Giraudet (Mitsubishi Lanceer Evo IX) a 1’04.3 ...
7.-Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 3’14.6 ...
12.-Bercianos-Garduño (Mitsubishi Lancer Evo X) a 4’04.6 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF