Albert Llovera supera els problemes, però...

Una vegada més el pilot andorrà no ha tingut la sort com a aliada en el Ral·li Catalunya, un toc en la primera especial de la segona etapa (El Priorat - La Rbera d’Ebre), concretament a l’encreuament del Molar, un dels punts mítics de la prova del RACC, va deixar fora de combat a Llovera-Rozada, quan estaven començant a treure el màxim rendiment de seu Abarth Gran Punt S2000.

Llovera, molt decebut pel que ha passat, comentava d’aquesta manera l’incident: És un lloc que coneixem a la perfecció i que sabem com afrontar-ho, però aquesta vegada no ha sortit bé. Pensava que en donar gas el FIAT lliscaria, però aquesta vegada no ha estat així (l’asfalt?) i hem sortit rectes contra el marge, Hem danyat el frontal del cotxe i allà s’ha acabat l’etapa i possiblement el ral·li. El pilot andorrà té l’opció d’acollir-se al superral·li però en aquests moments no sap si hi haurà temps d’acabar de reparar el seu FIAT.
Malgrat la decepció Albert va rebre el suport de la gran quantitat de públic congregat a l’encreuament de la Figuera i va respondre la salutació amb les seves clàssiques voltes sobre la seva cadira de rodes: És cert que els aficionats sempre em donen ànims i això sempre s’agraeix, sobretot en moments en que les coses no han sortit com un volia. Cal seguir lluitant per estar novament en la bretxa si pot ser demà millor.

A part de completar l‘última etapa de RallyRACC2009 Ral·li Cataña Costa Dorada, si és possible. Albert centrarà tots els seus esforços a partir d‘ara a arribar en les millors condicions tant del seu estat físic com de la seva mecànica per afrontar amb opcions de triomf l‘última prova del Campionat d‘Espanya de Ral·lis de terra que es disputarà a Cabanas (La Corunya) els dies 24 i 25 d‘Octubre, seran dos dies de competició que seran vàlids per separat per a l‘esmentat campionat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF