Doble triomf de Josep M. Dabad en Calafat

Josep M. Dabad, en aquesta ocasió compartint el volant del Seat Leon 08 de Monlau Competició amb Arnau Merlos, va aconseguir pujar al més alt del podi en les dues proves inicials del Campionat de Catalunya de Resistència disputades al circuit de Calafat. El jove pilot andorrà va ser molt efectiu a la pista tarragonina, va marcar el millor temps en la mànega dels entrenaments oficials (1’33.885) i el segon millor registre en carrera (1’33.311).

Les dues proves van tenir un plantejament molt semblant, Dabad-Merlos havien d’imprimir un ritme molt alt ja que tenien que superar als seus rivals a la pista i a més recuperar un handicap de 3’, en els 50’+1 volta de durada de cadascuna de les carreres. Tot va sortir com estava previst, des de la mateixa sortida tant Dabad com Merlos, es van situar al capdavant de la carrera i van començar la lluita contra els seus rivals i contra el crono. En les dues mànegues la seva superioritat va ser clara i van completar dos triomfs en aquest inici del català de resistència.

Per al pilot andorrà el cap de setmana ha estat perfecte, hem guanyat les dues carreres i això sempre agrada, encara que potser valoro més l’haver tingut l’ocasió de fer molts quilòmetres amb el Leon i veure que els temps van millorant, això sempre et dóna moral per seguir lluitant i afrontar reptes mes ambiciosos amb confiança reforçada, aquestes eren les paraules de Josep M. Dabad al baixar del podio de Calafat. De totes maneres el gran objectiu del pilot andorrà és estar entre els millors de la Copa d’Espanya de Resistència i per aconseguir aquest objectiu no estalviarà esforços, quan vaig decidir deixar els karts pels cotxes ja era conscient que no seria fàcil, cal seguir treballant per poder tenir opcions en escenaris que no coneixes i amb pilots experimentats al teu voltant. És una any en el que he d’aprendre d’ells, observar les seves evolucions a la pista i així acumular l’experiència necessària per escalar posicions a la classificació.

La pròxima gran cita per a Josep M. Dabad serà al circuit del Jarama el primer cap de setmana d’abril (dies 4 i 5), es correrá la segona prova de la Copa d’Espanya de Resistència.

Classificacions del primer meeting del Campionat de Catalunya de Resistència.

1ª.Carrera: 1.-Merlos-Dabad (Seat Leon 08), 2.-Fontanelles-Zapata (Seat Leon 08) a 0’53.768, 3.-Escofet-Diaz (Seat Leon 05) a 1’23.093, 4.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 1 v., 5.-Fortià Pares (Clio Cup II) a 1v.

2ªCarrera: Merlos-Dabad (Seat Leon 08), 2.-Escofet-Diaz (Seat Leon 05) a 1’19.510, 3.-Fontanelles-Zapata (Seat Leon) a 1v., 4.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 1 v., 5.-Josep Parera (Seat Leon 04) a 1v.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF