Dabad no baixa del podi al circuit del Jarama.

Josep M. Dabad, compartint el volant d’un Seat Leon de Monlau Competició amb Antonio de la Reina, va completar una excel·lent cap de setmana al circuit del Jarama, escenari de la segona prova de la Copa d’Espanya de Resistència. El pilot andorrà va acabar les dues carreres en posició de podi, 3a i 2 ª plaça respectivament, encara que en el primera una penalització el va endarrerir fins a la 13ª posició.

En els entrenaments privats, Dabad va tenir el primer contacte amb la pista del Jarama, assegut a la dreta d’Antonio de la Reina a l’habitacle del Seat Leon de l’equip Monlau Competició. Els minuts inicials de cadascuna de les sèries, el pilot andorrà va rebre tota la informació del seu company, que és monitor del circuit del Jarama. En la part final de les respectives sèries Dabad va intentar posar en pràctica els consells de de la Reina, pilotant sense complexes el Leon.
Pel temps aconseguit en la seva sèrie qualificativa (la segona), va semblar que Josep M., va assimilar a la perfecció els consells rebuts del pilot madrileny. Amb un registre d’1’43.815, es va situar en la 11ª posició de l’esmentada sèrie. A pesar de la satisfacció per la classificació aconseguida en el seu debut en el Jarama, Josep M. pensa que podria haver estat millor. Quan he decidit llançar-me, he trobat la pista amb molt trànsit. Malgrat tot, el temps que he aconseguit l’hagués signat abans de començar la prova ... no m’ho esperava.

Primera Carrera.
Dabad va començar el seu relleu en la quarta plaça, en la voltes inicials va poder situar-se en posició de podi i la va conservar fins al final. En les últimes voltes se li va complicar una mica la carrera amb la sortida del cotxe de seguretat, la presència de rivals amb volta perduda li van fer perdre el ritme i els seus perseguidors se li van acostar de manera perillosa. El pilot andorrà va superar la pressió i va saber mantenir la posició que li va permetre pujar al podi, encara que una vegada finalitzada la cursa li van notificar que havia avançat a un rival amb l’esmentat cotxe de seguretat en pista i ...

Segona Carrera:
En aquesta ocasió va iniciar la prova el pilot andorrà, es va situar en la mateixa sortida a la novena posició. El seu ritme regular i segur li va servir per mantenir la posició, però els rivals que’l precedien se li escapaven lleugerament a cada volta. Si a la primera carrera el cotxe de seguretat el va perjudicar, en aquesta va ser determinant perquè les diferències quedaran a 0 a poc del final i el seu company De la Reina pogués recuperar fins a la segona plaça final.

Satisfacció, era el qualificatiu que millor definia l’estat de Josep M. Dabad en acabar el meeting del Jarama, Hem acabat les dues carreres al podi, a priori no m’ho podria imaginar en una pista tan complicada com la del Jarama. Llàstima de la penalització de la primera carrera però la veritat és que no em vaig adonar que havia una bandera groga.

La pròxima cita de la Copa d’Espanya de Resistència 2009, la tercera, es disputarà al circuit de Almeria els dies 30 i 31 de Maig.

Resultats categoria D4- Meeting Jarama (Copa d’Espanya de Resisténcia)

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF