Josep M. Dabad vol mantenir la ratxa iniciada en el Jarama.

Josep M. Dabad-Antonio de la Reina al volant d’un Seat Leon 08 de l’equip Monlau Competició estaran entre els protagonistes que disputaran el tercer meeting de la Copa d’Espanya de Resistència que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 30 i 31 de Maig) al circuit d’Almeria situat a la localitat de Tabernas.
L’objectiu del pilot andorrà no serà un altre que seguir amb la ratxa de podis que es va iniciar en la segona cita del calendari de l’esmentat campionat que es va celebrar fa mes o menys un mes al circuit del Jarama.

Per a Dabad, reconèixer amb detall la pista de la capital andalusa abans de començar el meeting tornarà a ser molt important, una vegada més em trobo aquesta temporada amb un escenari desconegut, l’avantatge en aquesta ocasió és que la majoria dels que participem en la prova es troben en la mateixa situació. Com de costum, m ‘esforçaré al màxim per començar els entrenaments lliures amb una bona base per trobar els millors reglatges. Pel que fa a la mecànica, el pilot andorrà es mostra confiat en les prestacions del seu Leon, Després del Jarama vaig tenir l’oportunitat de competir a Alcarràs en la prova del campionat català i tot va funcionar a la perfecció en unes condicions climatològiques que, penso, eren bastant semblants a les que ens trobarem en Almeria. Ara mateix sóc optimista, crec que ho podem fer bé.

A les 9h35 del matí de dissabte s’iniciarà la primera sèrie d’entrenaments lliures, durant la mateixa jornada també es disputaran les sèries cronometrades que definiran les graelles de sortida. L’hora de la veritat arribarà a les 9h00 de diumenge amb la disputa de la primera carrera, mentre que la segona s’iniciarà a les 13h10. En els dos casos s’hauran de córrer 48’ més una volta per estar en la classificació final.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF