A Almeria, segueix la ratxa positiva de Josep M. Dabad.


Josep M.Dadad i Antonio de la Reina, al volant de l’un Seat Leon 08 de l’equip Monlau Competició, van saldar amb una segona i una tercera posició la seva participació en la prova de la Copa d’Espanya de Resistència 2009 disputada al circuit de Almeria. Així doncs, el pilot andorrà contínua l’excel·lent trajectòria en el campionat esmentat que va iniciar en el meeting de Madrid i que en el traçat andalús s’ha confirmat plenament.

En els entrenaments privats, Dabad va demostrar que la seva progressió segueix en línia ascendent, en el seu primer contacte amb el circuit d’Almeria ja va estar molt a prop dels més ràpids.
Aquestes sensacions positives van quedar plenament confirmada en la seva sèrie qualificativa (la segona), en la que es va situar a tan sol 7 dècimes del seu company d’equip, Antonio de la Reina, que fou el més ràpids de tots els pilots que van competir en el traçat andalús.. Amb un registre d’1’46.672, es va situar en la 3ª posició de l’esmentada sèrie i un lloc en la segona línia de la graella de sortida de la segona carrera del meeting. El temps crec que ha estat bo no m´ho esperava a priori en una pista de la que no tenia cap referència. De totes maneres, mirant la telemetria de la meva millor volta, hem pogut observar que a causa d’un error puntual en una frenada he perdut almenys mig segon, és a dir que ... en fi no val la pena donar-li més importància, estic satisfet amb el resultat. En les carreres a veure que passa. Així s’expressava Josep M. Dabad en acabar una jornada que va començar amb molts interrogants als quals va aconseguir donar resposta positiva cada vegada que sortia a la pista.

A la primera carrera, el pilot andorrà va saber culminar l’excel·lent inici de la prova que va protagonitzar el seu company De la Reina que sortint des de la pole, no va deixar en cap moment d’ampliar el seu direferencia respecte als rivals més directes. Per la seva part Dabad, amb un excel·lent ritme de carrera va confirmar la segona posició malgrat que per darrere premia i molt Joan Vinyes (el seu cosí).

Dabad també es va mostrar molt efectiu a la segona carrera, sortint des de la segona línia de la graella de sortida no va tenir problemes per seguir el ritme que van posar els rivals que li precedia i es va mantenir en la quarta plaça bona part del seu relleu, mantenint les distàncies respecte a Aristi, Veiga i a Vinyes que a la part final de l’esmentat relleu li va superar.

Josep M. Dabad es mostrava molt satisfet després de pujar dues vegades al podi i haver completat una excel·lent participació al circuit de Almeria, Estic molt content de tal com han anat les coses aquí en Almeria. El cotxe ha funcionat a la perfecció i crec que l’única cosa que hem tingut en contra han estat els handicap que ens han penalitzat molt i ens han privat del triomf. De totes maneres el reglament és el mateix per a tots i és ben conegut que si tens un bon resultat en una carrera en la següent el handicap és més gran.... El jove pilot andorrà va rodar molt còmode a la pista de Almeria, no és precisament dels circuits que més m’agraden, però he de reconèixer que és molt complet, et trobes amb obstacles de tot tipus i això et fa mantenir la concentració en tot moment sobretot la primera vegada que hi competeixes.

La Copa d’Espanya de Resistència 2009, visitarà els pròxims dies 20 i 21 de juny el circuit d’Albacete, una pista en la que, amb tota seguretat, la calor serà un rival més a batre per als pilots. Serà el quart meeting del campionat esmentat.


Resultats categoria D4- Meeting Almeria (Copa d’Espanya de Resisténcia)

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF