Josep M. Dabad preveu un meeting complicat a Albacete.

El pròxim cap de setmana (dies 20 i 21 de juny) es disputarà al circuit de La Torrecica d’Albacete el quart meeting de la Copa d’Espanya de Resistència 2009. Josep M. Dabad-Antonio de la Reina al volant d’un Seat Leon 08 de l’equip Monlau Competició lluitaran per seguir escalant posicions en les classificacions (scratch i D4) de l’esmentat campionat. Després de les tres primeres cites de l’any, és a dir a la meitat del campionat, el pilot andorrà està molt a prop dels cinc millors de la scratch i entre els tres millors de la seva categoria. Cal destacar però, que les diferències són mínimes i tot està per decidir.

Malgrat les bones intencions, segons l’opinió de Dabad, defensar les posicions en els provisionals del CER, aquesta vegada serà molt complicat, Hi ha un factor que no ens afavoreix gens ni mica a Albacete, és el handicap. Després dels bons resultats aconseguits a Almeria ens trobem amb 3’ de parada obligatòria en el moment del canvi de pilot en la primera carrera i això és molt difícil de recuperar. A més comenten que la inscripció serà molt nombrosa, molts dels pilots que el mes de setembre vinent disputaran la Supercopa Seat León en aquesta pista aprofitaran la resistència per posar el cotxe a punt. De les paraules de Josep M. es desprèn que descarta estar entre els millors a la Torrecica, Potser descartar no es la paraula exacta, les carreres cal disputar-les i mai se sap el que pot passar. Si és cert que em plantejo la prova amb un objectiu prioritari, sortir d’Albacete coneixent a fons les característiques del seu circuit, pensant en pròxims compromisos. Si a més al final de cadascuna de les carreres estem en posicions davanteres molt millor.

Seguint la tradició la primera jornada del meeting d’Albacete és molt més llarga que en els circuits precedents. Els pilots de les categories D3 i D4 iniciaran la seva activitat a la pista a les 10h00 del matí amb la disputa de la primera tanda de 50’ d’entrenaments lliures. A les 13h25 s’iniciarà la segona, en aquest cas de 45’. Les dues sèries d’oficials (20’) es correran a partir de les 16h30. I a les 20h25 es donarà el senyal de sortida de la primera carrera del meeting.
Per a la jornada següent tan sols restarà la segona carrera que començarà a les 11h20. Les dues carreres estan programades, com és habitual, a 48’ + 1 volta.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF