El circuit d’Alcañiz nou repte per a Josep M. Dabad.

Després de tres mesos d’inactivitat, Josep M. Dabad afronta la seva participació en les instal·lacions de Motorland amb optimisme i ganes de seguir la seva línia de progressió que va iniciar a l’inici d’aquesta temporada a la Copa d’Espanya de Resistència. Una vegada més. Josep M. Dabad compartirà el volant d’un Seat Leon de l’equip Monlau Competició amb Antonio de la Reina, un tandem que fins aquest moment ha estat en tots els podis dels circuits en què han competit.

Per a Dabad la penúltima prova del calendari del CER 2009, tindrà la dificultat afegida, així ho explica, En aquesta ocasió competirem sense cap referència, ja que ni tan si més no vam poder fer la jornada de test que es va programar la setmana anterior del meeting. Haurem d’aprofitar al màxim les sèries lliures per deixar competitiu el nostre Leon i poder lluitar en les millors condicions amb els nostres rivals. Malgrat el desavantatge inicial, Josep M., no tira la tovallola i espera seguir la ratxa positiva i estar una vegada més en el podi, És important fer un bon resultat a la prova d’Alcañiz per seguir optant a posicions de podi tant en la classificació del campionat absolut com en la de la categoria D4. No serà fàcil, són tres mesos sense competir i a més, com he dit abans, en un escenari desconegut... veurem que passa.

La primera jornada (dissabte dia 20) del meeting d’Alcañiz s’iniciarà a les 9h00 del matí amb la disputa de la primera tanda de 45’ d’assajos lliures. A les 12h30 s’iniciaran la segona tanda de 45’ lliures, útlima opció per deixar el vehicle en les millors condicions per competir.
Les dues sèries (20’) que definiran les respectives graelles de sortida s’iniciaran a les 16h00.
També tocarà matinar el dia següent (diumenge dia 27), la primera carrera s’iniciarà a les 9h00, mentre que a les 13h30 es donarà la sortida a la segona prova del meeting. En ambdós casos es disputaran a 48’ + 1 volta.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF