Jornada per oblidar de Josep M. Dabad al Circuit de Catalunya.

Dissabte passat (dia 4) al Circuit de Catalunya, Josep M. Dabad va viure les experiències més frustrants de la seva curta carrera esportiva. Després de protagonitzar dues espectaculars actuacions en les dues carreres disputades, va ser líder durant gran part dels 50’ de durada de cadascuna d’elles, i no va tenir la recompensa del podi. En la primera va ser sancionat amb 1 volta de penalització en avançar-se 3” en la sortida a pista després de la parada de meitat de carrera, mentre que en la segona va punxar a falta de 3’ per finalitzar la prova... com dèiem per oblidar.

Malgrat tot el dia va començar amb excel·lents sensacions per a Dabad i l’equip Monlau Competició. En les tandes d’entrenaments oficials va aconseguir un millor registre de 1’16.297 i es va situar a tan sols 4 dècimes d’Oscar Nogués, tota una referència al volant d’un Seat Leon.
Durant la primera carrera, el duel entre Nogués i Dabad va centrar l’atenció dels aficionats presents a la pista catalana. El pilot andorrà va resistir sense aparents problemes el ritme de Nogués i es va situar líder quan el seu rival va tenir problemes. Va creuar la meta com a líder destacat, però...
El desenvolupament de la segona carrera va ser, si es possible, fins i tot més emocionant. Dabad sortia des de la tercera plaça i va aconseguir situar-se per davant de tots els participants abans de l’aturada obligatòria. En reprendre la marxa era sisè, però una espectacular remuntada el va situar una altra vegada en la primera plaça en menys de 8 voltes. Després... la punxada esmentada i tot el treball realitzat no va servir per a res.

Josep M. Dabad, que contínua al davant de la provisional del campionat català de resistència, no podia dissimular ni el seu empipament ni el cansament, al final de la jornada, ha estat sens dubte un dia molt dur en tots els sentits. Una errada en el control del handicap i una punxada ens han privat de dos triomfs pels quals havíem treballat molt. Les mànigues de 50’ amb temperatures que superaven els 40º són molt dures. Malgrat tot la reacció a nivell anímic de Dabad no es va fer esperar, És cert que l’única cosa que no ha acompanyat han estat els resultats finals. Estic satisfet dels registres marcats, quedar a 4 dècimes de Nogués està molt bé, i en carrera he estat lluitant per les posicions capdavanteres i durant moltes voltes he liderat la cursa... Cal passar pàgina i seguir treballant en la línia marcada des de l’inici de la temporada.

Comencen les vacances per a Josep M. Dabad, la segona part de la temporada, amb alguna prova encara per concretar, serà molt densa.

Classificacions del tercer meeting del Campionat de Catalunya de Resistència.


1ª.Carrera: 1.-Masdeu-Otero (Seat Leon), 2.-Ripoll-Dominguez (Clio Cup) a 0’48.945, 3.-Raquel Morera (Clio Cup) a 1’13.814, 4.-Josep M.Dabad (Seat Leon) a 1 v., 5.-Fontanellas-Zapata (Seat Leon) a 1v.

2ªCarrera: 1.-Masdeu-Otero (Seat Leon), 2.-Raquel Morera (Clio Cup a 0’12.676, 3.-Escofet-Diaz (Seat Leon) a 0’30.149, 4.-Ripoll-Dominguez (Clio Cup) a 0’39.570, 5.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 0’40.865,. ... 10.-Josep M.Dabad (Seat Leon) a 3 v.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF