Dabad-Oriola guanyen les dues curses en el Circuit de Catalunya.

Sense deixar el Circuit de Catalunya, Josep M. Dabad va afrontar el quart meeting del Campionat de Catalunya de l’especialitat poques hores després de disputar l’última prova de la Copa d’Espanya de Resistència. En aquesta cita del català, també va compartir el volant d’un Seat Leon de l’equip Monlau Competició amb Josep Oriola.
L’experiència va resultar molt positiva ja que Dabad-Oriola van aconseguir el triomf en les dues carreres disputades amb la qual cosa el pilot andorrà segueix distanciant-se dels seus perseguidors davant de la provisional de l’esmentat campionat.

En les tandes d’entrenaments oficials el domini del tandem Dabad (2’00.704) - Oriola (1’59.044), va ser absolut, ambdós pilots van marcar la pole, en les seves respectives mànigues. Així doncs les coses no podien començar millor per al pilot andorrà en el seu afany d’ampliar l’avantatge davant del català de velocitat.
A la primera carrera, Dabad va protagonitzar una excel·lent sortida i ja no va abandonar la primera posició fins que va cedir el volant del Leon a Oriola. Les coses no van canviar massa en la part final de la prova i el primer triomf de la jornada va ser una realitat de sense grans sobresalts.
El desenvolupament de la segona carrera va ser molt semblant al de l’anterior, malgrat que el sis primers de la primera carrera van encapçalar la graella de sortida en ordre invers. De sortida Oriola es va situar líder abans de finalitzar la primera volta, però en aquesta ocasió es va trobar amb la resposta de Santi Navarro (Seat Leon) que el va superar després de 10’ de carrera. Dues voltes després, Oriola va recuperar la primera plaça i va entrar en el pit-lane per fer el canvi de pilot minuts més tard amb un lleuger avantatge sobre Navarro. Dabad es va situar al volant amb l’objectiu de recuperar el temps perdut pel que fa a Navarro, degut al handicap (35”). L’andorrà el va avançar a falta de 10’ per al final de la prova sense massa problemes.

Josep M. Dabad, va acabar el meeting del català de velocitat molt satisfet en tots els sentits, així ho explicava: Hem aconseguit dos triomfs i per tant tenim més avantatge davant de la provisional del campionat català de l’especialitat. A més el ritme de carrera ha estat molt bo, a part de les sèries d’entrenaments oficials en que la pista estava molt delicada, en les dues carreres hem estat a un nivell molt alt. Així doncs Dabad es mostrava molt confiat en poder repetir aquesta actuació el proper cap de setmana en el mateix escenari en el seu debut en la Copa Seat Leon: Crec que les carreres d’avui han estat un bon entrenament per la Leon. De totes maneres cal precisar que la setmana vinent la competència serà molt dura i hi haurà pilots que es jugaran molt, en la pista hi haurà més igualtat i avançar per exemple no serà tasca fàcil. Veurem el que passa.

Classificacions del quart meeting del Campionat de Catalunya de Resistència.
1ª.Carrera: 1.-Dabad-Oriol (Seat Leon), 2.-Fontanellas-Zapata (Seat Leon) a 1’03.784, 3.-Cejudo-Cejudo (Clio Cup) a 1’08.478, 4.-JoseL. Garrido (Nissan 350 Z) a 1’41.743, 5.-Escofet-Diaz Guerra (Seat Leon) a 1’48.513.

2ªCarrera:
1.-Dabad-Oriola (Seat Leon), 2.-Fontanellas-Zapata (Seat Leon) a 0’02.711, 3.-Cejudo-Cejudo (Clio Cup) a 0’31.047, 4.-Escofet-Diaz Guerra (Seat Leon) a 1’04.666, 5.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 1’05.600 .

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF