Doble compromís per a Josep M. Dabad a Montmeló.

El proper cap de setmana (dies 24 i 25 d’octubre) en el Circuit de Catalunya, Josep M. Dabad afrontarà un doble repte en l’especialitat de resistència automobilística: l’últim meeting de la Copa d’Espanya i la quarta cita del Campionat de Catalunya. L’objectiu de Dabad estarà ben definit en les dues competicions, en el CER estar entre els cinc millors de la general en la temporada del seu debut, mentre que en el català el pilot andorrà tractarà d’ampliar la seva avantatge davant de la classificació provisional de campionat.

Per a aquesta última cita de la temporada, Dabad seguirà al volant d’un Seat Leon de l’equip Monlau Competició, la novetat estarà en el company amb què compartirà el volant del seu vehicle, ell mateix ho comenta: Per a aquesta carrera al Circuit de Catalunya, serà Josep Oriola el meu company d’equip. És un jove pilot amb el què hem compartit moltes jornades en les pistes de karting, en la disputa de seu primer meeting en el CER pilotarem el mateix vehicle amb la intenció de lluitar per aconseguir una posició entre els millors. En el meu cas tinc opcions d’estar en el podi de la categoria D4 i entre els cinc primers de la general, intentarem aconseguir els dos objectius. Durant la jornada següent, en el mateix escenari, Dabad intentarà ampliar el seu domini en el català de velocitat: Espero tenir millor sort que en el meeting del català que vaig córrer abans de l’estiu aquí mateix a Montmeló, en aquella ocasió tot va sortir al reves. Afegir algun triomf al meu compte particular és l’objectiu per seguir liderant la provisional del campionat.

Josep M. Dabad tindrà el primer contacte amb la pista del circuit català divendres vinent (dia 23) a partir de les 13h55, moment en què s’iniciaran les sèries d’entrenaments lliures. Durant la jornada següent es tancarà el CER 2009 amb la disputa de les sèries de 20’ d’entrenaments oficials a partir de les 10h35. Mentre que la carrera, en aquest cas única de 120’ més 1 volta, s’iniciarà a les 13h20.
Tot el planning horari del meeting del Campionat de Catalunya es durà a terme diumenge. Les dues carreres, de 50’ més 1 volta, s’iniciaran a les 11h20 i 13h10 respectivament.

Classificacions provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència (CER).

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Velocitat.

1.- Josep M Dadad, 154 punts, 2.-Igancio Escofet, 148 p., 3.-Isidro Diaz-Guerra, 148 p., 4.- Jordi Belloc, 133 p., 5.- Fortiá Pares, 94p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF