Un pas més de Josep M. Dabad cap el títol català de velocitat.

Josep M. Dabad compartint el volant d’un Seat Leon de l’equip Monlau Competició amb Josep Oriola, va aconseguir un clar triomf en les dues carreres del cinquè i penúltim meeting del Campionat de Catalunya de Velocitat, disputades en el circuit de Parcmotor (Castellolí).
A falta de la última cita de la temporada, Dabad contínua ampliant el seu avantatge davant de la classificació provisional del campionat, ha vençut en vuit de les deu carreres disputades. Aixì doncs cada vegada està més a prop d’aconseguir el que seria el seu primer títol en el món de la competició automobilística.

El domini de Dabad-Oriola s’ha fet evident des del mateix inici dels entrenaments oficials. Els dos pilots, en cadascuna de les mànigues disputades, han estat molt superiors a la resta de rivals i han aconseguit la primera plaça en les respectives graelles de sortida
Les dues carreres han tingut un desenvolupament molt semblant, sempre amb Oriola o Dabad en el primer lloc distanciant-se a cada volta dels seus rivals. En la segona de les carreres la seva superioritat els ha portat a doblar a tots els participants.

Dabad, al final del meeting es mostrava satisfet per l’actuació duta a terme en la pista de Parcmotor, aquestes eren les seves paraules: Crec que hem fet unes carreres molt regulars i a un ritme molt bo. El triomf? Sempre és bonic guanyar, aquesta vegada ha sortit tot perfecte, de principi a fi, i crec que no hem donat cap opció als nostres rivals. Malgrat haver aconseguit vuit triomfs, el pilot andorrà encara no és matemàticament campió: Em sembla que no. Haurem de seguir fent números. perquè un dels perseguidors directes (Escofet) ha abandonat en una de les carreres però Belloc s’ha mantingut ferm i penso que ens pot superar. O sigui que probablement tindrem que anar a Alcañiz a mitjans de Desembre.

Concretament els dies 12 i 13 de Desembre, són els previstos per a la disputa de l’última cita del calendari del campionat català a les instal·lacions de Motorland (Alcañiz).

Classificacions del cinquè meeting del Campionat de Catalunya de Velocitat.


1ª.Carrera:
1.-Dabad-Oriol (Seat Leon), 2.-Fontanellas-Zapata (Seat Leon) a 1’33.545, 3.-Escofet-Diaz Guerra (Seat Leon) a 1’43.149, 4.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 1’52.646, 5.-Luigi-Cejudo (Clio Cup) a 1 v.

2ªCarrera:
1.-Dabad-Oriola (Seat Leon), 2.-Jordi Belloc (Seat Leon 05) a 1v., 3.-Fontanellas-Zapata (Seat Leon) a 1v., 4.-Luigi-Cejudo (Clio Cup) a 1 v., 5.-Infantes-Garcia (Clio Cup) a 1 v.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF