Josep M. Dabad inicia la temporada a Dubai.

Al volant d’un Seat Leon Super Copa TFSI de l’equip Sunred, Josep M. Dabad disputarà la seva primera prova internacional, concretament la 5a., edició de les 24 hores de Dubai. Al Dubai Autodrome, el pilot andorrà compartirà volant amb Noel Jamal, Toni Forné i Marcos de Diego, en una competició en què les condicions climatològiques poden resultar l’enemic a batre per als 70 equips que estaran a la graella de sortida.

Dabad va iniciar el llarg desplaçament als Emirats Àrabs molt il·lusionat i amb ganes de viure a límit una experiència que fins fa poques setmanes era una utopia, aquestes eren les seves paraules: Una baixa d’última hora en l’equip Sunred, m’ha donat la possibilitat de participar les 24 hores de Dubai. Sense cap dubte afronto el repte amb moltes ganes i com una primera presa de contacte de la nova temporada després d’un mes sense competir. En aquesta ocasió, almenys a priori, l’estar entre els millors no és l’objectiu, però... És cert que la majoria ens trobarem en un escenari desconegut a més d’una situació gens habitual. De tota manera, una vegada a la pista, estic convençut que intentarem treure el màxim rendiment de la nostra mecànica i si podem estar entre els més ràpids de la classificació absoluta, i en conseqüència de la nostra categoria (fins al 2000 cc), no desaprofitarem l’oportunitat. En una carrera tan llarga tot és possible.

Les 24 hores de Dubai 2010 s’iniciaran a les 14h00 (franja horària dels Emirats Àrabs) de divendres vinent (dia 15) i finalitzaran a la mateixa hora de dissabte. Abans els equips participants hauran superat les diferents etapes habituals de totes les competicions. És a dir, verificacions administratives, tècniques i ja sobre la pista de 5,39 kms., del Dubai Autodrome, es disputaran les respectives tandes d’entrenaments lliures i cronometrats.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF