Albert Llovera torna al Mundial de Ral·lis de la mà d’Abarth.

Albert Llovera ho ha aconseguit !!!!. Des que va baixar del podi d’Ejea de los Caballeros, última cita del 2009, el pilot de Abarth ha lluitat fins el límit per estar en la llista oficial d’inscrits de la FIA S2000 WRC, competició que la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) ha decidit incloure, per primera vegada aquest any, en el seu programa del Campionat del Món de Ral·lis. A més Llovera també estarà present, sempre que el calendari li permeti, en les proves del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra, certamen en el què ha estat protagonista destacat en les últimes edicions.

La gran novetat que presenta Albert Llovera per al 2010. és el calendari. En referència a la composició de l’equip no hi ha canvis rellevants. Borja Rozada seguirà acompanyant a Llovera en l’habitacle del Grande Punto Abarth S2000, mentre que la part tècnica seguirà sent responsabilitat dels tècnics de PCR Sport, amb Pep Codinach al capdavant. En les cites del Mundial, aquest equip tècnic es veurà reforçat amb un enginyer de la marca italiana.

Després d’un final de temporada 2009 espectacular, Albert Llovera no va perdre ni un sol dia a posar-se a treballar en la nova temporada amb l’objectiu de tornar a l’elit mundial del món dels Ral·lis. Dresprés de dures negociacions i moments de tensió, Llovera va assolir l’objectiu esmentat, aquestes eren les seves paraules en confirmar la notícia: Ha estat una pretemporada trepidant, la vam iniciar abans de l’atur d’activitat provocat per les festes nadalenques i s’ha resolt de manera positiva aquesta mateixa setmana, es a dir amb la confirmació de la nostra presència en el Campionat del Món de Ral·lis, concretament en la FIA S2000 que aquesta entitat ha creat per a aquest 2010. Sens dubte una gran notícia, retornar al mundial sempre ha estat el meu objectiu, però fins aquesta temporada no ha estat possible. Estic molt content i il·lusionat de poder lluitar una altra vegada en els escenaris del mundial. La FIA ha admès la meva inscripció, a més com pilot prioritari P3, i això cal aprofitar-ho al màxim. Un Llovera, més optimista que mai, confia de manera cega en les seves possibilitats, encara que també és conscient de que serà una temporada molt exigent en tots els aspectes: sempre he dit que el mundial no es pot afrontar amb dubtes. Una vegada solucionats els temes en els despatxos, incrementaré la meva preparació física per afrontar proves de 3 etapes mantenint l’efectivitat des de la primera especial fins a l’última.
Tinc ganes de començar!!!!


Calendari previst per Albert Llovera en el S-WRC 2010:
7/3 Mèxic, 9/5 Nova Zelanda, 30/5 Portugal, 1/8 Finlàndia, 22/8 Alemanya, 3/10 França, 14/11 GB.

Calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
6/3 Riotinto (Huelva), 11/4 Pozoblanco (Còrdova) Doble, 22/5 Guijuelo (Salamanca), 24/7 a definir, 17/10 a definir Doble.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF