Segons Llovera: A Mèxic hem de ser cauts però... competitius.

Albert Llovera ha iniciat el llarg desplaçament que el portarà fins a León, en la província mexicana de Guanajuato, molt il·lusionat i optimista però amb la prudència lògica del què es desplaça a un escenari desconegut i a més per disputar una prova del Campionat del Món de Ral·lis. Llovera, al costat del seu copilot Borja Rozada, iniciarà avui dilluns (dia 1) els reconeixements en les pistes de terra que configuren el recorregut del Ral·li de Mèxic 2010, prova amb la què començarà la seva participació en el S-WRC al volant del Gran Punt Abarth S2000.

En aquets dies previs a la competició, el pilot d’Abarth té el plantejament ben definit de com ha de ser el seu debut en el mundial de ral·lis d’aquesta temporada, aquest és el seu comentari al respecte: Portem gairebé tres mesos sense competir, concretament des de mitjans del passat mes de desembre, així doncs és qüestió de tornar a agafar el ritme de competició i aquest serà el nostre principal objectiu a Mèxic. Completar el ral·li, això seria la conseqüència d’haver fet molts quilòmetres al volant de l’Abarth competint a un ritme que, estic convençut, anirà millorant a mesura que avanci el ral·li. La classificació? Sempre comento que és important, no tinc dubtes que els resultats arribaran com a conseqüència d’un treball constant i evitant les presses. El recorregut serà un dels factors que pot condicionar de manera decisiva l’actuació de Llovera-Rozada a Mèxic, de moment les referències són encoratjadores: M’han comentat que el traçat no era trencador, encara que això ha pogut canviar com a conseqüència de les inundacions que va patir la zona a principis d’aquest any. Sortirem de dubtes en els reconeixements, en què tindrem el primer contacte amb les pistes per on es disputarà la carrera.

El traçat del Ral·li de Mèxic 2010 té un total de 884,58 kms., dels quals 354,60 kms., seran de velocitat. Durant les tres etapes previstes, els equips participants hauran de superar 22 especials cronometrades (10 diferents). D’aquests trams de velocitat cal destacar Ibarrilla que amb 29,90 kms., és la més llarga del ral·li, es disputarà durant una segona jornada que es preveu determinant, en haver de superar gairebé 160 kms., cronometrats repartits en tres trams que superen els 23 kms., i s’hauran de disputar dues vegades cadascuna.. Com bé diu Llovera és el Mundial i no hi ha concessions de cap tipus.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF