Tot en ordre perquè Llovera-Rozada debutin en el S-WRC.

Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) han superat sense problemes la fase prèvia (reconeixements, verificacions i shakedown) del Ral·li de Mèxic 2010, la prova en què Llovera retorna als escenaris del mundial de l’especialitat, aquesta vegada disputant el Campionat del Món S2000. Per al pilot d’Abarth serà una prova complicada, a més es disputarà amb temperatures que fregaran els 30º, però l’afronta amb molt optimisme i convençut que li servirà per recuperar el seu millor feeling de cara a una temporada d’autèntic vertigen.

Els reconeixements de les especials han servit perquè Llovera prengués el primer contacte amb un traçat que l’ha sorprès de manera agradable, aquesta és la seva opinió al respecte: Són especials molt boniques en general i les pistes estan en millor estat que alguns dels trams d’enllaç pels quals hem de passar. Com he dit en diverses ocasions la duresa en un ral·li del mundial no és una novetat, són especials llargues i exigents físicament però això si que ho tenia molt clar abans de venir. En el shakedown, Llovera ha pogut seure’s al volant de seu S2000 tres mesos després, i les seves sensacions han estat excel·lents així ho explicava: M’he trobat amb ganes al volant, tot i que l’objectiu era tenir la primera presa de contacte després d’una llarga inactivitat. Crec que l’hem aconseguit amb les sis passades que hem donat a l’especial del test (5 kms. + 5 kms. d’enllaç). A mesura que passi el ral·li ens sentirem mes segurs i estic convençut que això tindrà una repercussió directa en els cronos. De tota manera el nostre objectiu és acabar el ral·li i acumular un bon nombre de quilòmetres cronometrats en nostre haver, seran bàsics per afrontar reptes mes exigents en propers ral·lis.

Per a la primera etapa de Ral·li de Mèxic 2010, els organitzadors han preparat un recorregut de 372,57 kms., dels quals 137,24 kms., seran de velocitat, dividits en 9 especials (5 diferents). Els equips participants hauran de començar la competició concentrats al màxim, les dues especials inicials, Alfaro 22,96 kms., i Ortega 23,83 kms., estan entre les més llargues del ral·li. La primera secció s’acabarà als carrers de León amb la disputa d’una especial d’1,50 kms., mentre que la segona el farà a les instal·lacions de l’Autodrom de la regió amb la disputa d’una especial de 2,41 kms., dues vegades seguides.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF