A Mèxic, Llovera-Rozada resisteixen, el podi final està mes a prop..

La segona etapa del Ral·li de Mèxic 2010 era a priori la més complicada, i una vegada més en aquest ral·li, la realitat ha superat de llarg la previsió. Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) han pilotat el 120% de les seves possibilitats en aquesta segona jornada i al final han acabat en la 4a., posició de la classificació provisional del S-WRC, a 31’30” del líder, l’equip txec Prokop-Tomanek.

L’actuació de Llovera no està passant desapercebuda per als aficionats mexicans que no deixen de donar-li suport tant a les especials com a l’arribada al parc d’assistència. La veritat és que el pilot d’Abarth ho dóna tot en les complicades pistes mexicanes i fins aquest moment es mostra satisfet amb el resultat, aquestes eren les seves paraules al final de la segona etapa: Ha estat un dia molt complicat, pistes molt trencadores, calor, molta pols... en fi hem trobat tots els ingredients necessaris perquè la mínima badada et deixi fora de la carrera. Nosaltres hem seguit en la línia marcada a l’inici, estem agafant experiència en el mundial i la progressió queda de manifest en la millora dels registres en les segones passades. Estic molt content de tal i com s’està desenvolupant la carrera malgrat perdre alguns minuts en la jornada d’ahir en no poder disputar les especials de l’Autodromo de Leon (2,31 kms., cada una). Per a la tercera i definitiva etapa, Llovera s’ha marcat acabar pujant al podi d’arribada: Amb el que ha costat arribar fins a la fi de la segona etapa, gairebé diria que ens mereixem arribar al parc tancat final i poder gaudir del nostre moment de glòria en el podi del Mèxic 2010. En fi falten 3 especials a superar i sortirem igual de concentrats que sempre.

Per poder assaborir l’alegria final, amb bé diu Llovera, hauran de supera un traçat amb tres especials, Guanajuatito (29,13 kms.),, Comanjilla (17,94 kms.), i la Super Especial final (4,42 kms. La especial Sauz Seco (7,05 kms.) ha estat anul·lada per motius de seguretat. Al final doncs, un total de 51,47 kms., de velocitat separan a Llovera-Rozada per deixar Mèxic amb la satisfacció d’haver aconseguit el seu objectiu.

Classificació provisional de la S-WRC després de les dues primeres etapes:
1.-Prokop-Tomanek (Ford Fiesta S2000) 3h25’17.6 , 2.-Pons-Haro (Ford Fiesta S2000) a 0’04.8 , 3.- Al-Attiyah-Bernacchini (Skoda Fabia S2000) a 2’11.6 , 4.-Llovera-Rozada (Abarth Grande Punto S2000) a 31’30.5 , 5.-Brynildsen-Menkerud (Skoda Fabia S2000) a 34’05.0

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF