A València s’inicia el CER, Vinyes-Vinyes estaran a la graella de sortida.

El proper cap de setmana (dies 13 i 14) s’iniciarà en el circuit Ricardo Tormo de Xest (València) la Copa d’Espanya de Resistència, campionat amb què s’inicia el calendari espanyol de velocitat en circuits. Els germans Vinyes, al volant d’un Seat Leon (Categoria D4) preparat per Baporo Motorsport, no faltaran a la cita a l’inici d’un campionat en què la passada temporada van protagonitzar actuacions excel·lents que van tenir com a punt culminant la tercera plaça d’Amàlia en la classificació final de la categoria D4.

En aquests moments el gairebé mig centenar de vehicles inscrits en el CER 2010 estan ultimant els detalls per sortir en la pista de Xest en les millors condicions, Joan està convençut de què serà una vegada més un certamen molt competit, estàs eren les seves raons: Tan sols cal mirar per damunt la llista d’inscrits per adonar-se que la majoria d’equips tenen una experiència important tant en el CER com en altres campionats de nivell fins i tot internacionals. Pel que fa a pilots doncs... , és cert que n’hi ha alguns que s’inicien aquest any però l’experiència de la majoria és notable. Nosaltres tractarem de posar en pràctica els coneixements adquirits en les passades temporades per estar de manera habitual entre els millors, aquesta regularitat ens ha de donar una bona classificació en el campionat a final d’any. L’any passat a Xest els germans Vinyes van acabar en el podi una de les carreres, sens dubte l’objectiu per a aquesta edició és millorar aquell resultat: Lluitarem per a això, encara que veurem com estan els rivals i... sobretot serà molt important aconseguir una bona posta al punt del cotxe en els assajos lliures que farem en la mateixa pista abans de l’inici de meeting. Serà el nostre primer contacte amb el León aquesta temporada.
Per part seva Amàlia està impacient per iniciar un campionat en què va ser protagonista destacada l’any passat, amb el podi esmentat com a premi final: Si que és cert que tinc moltes ganes de començar. Caldrà recuperar les millors sensacions de manera ràpida per ser competitius des del mateix inici del campionat. Aquest serà sens dubte el meu objectiu durant el test de divendres, veurem que passa però a priori sóc optimista.

Tal com comenten els germans Vinyes divendres vinent (dia 12) en el mateix escenari en què es disputarà el primer meeting del CER 2010 es celebrarà una jornada de proves, una cosa que ens es repetirà en les següents cites.
Per Amàlia i Joan, el meeting de València s’iniciarà el dia següent a partir de les 10h50 amb la disputa de la primera sèrie d’entrenaments lliures de 45’. Durant la mateixa jornada disputaran la segona tanda lliure, a partir de les 13h35 i també de 45’, i les dues cronometrades, de 20’ per a cada pilot a partir de les 16h00, que definiran les graelles de sortida.
A les 10h45 i a les 14h20 de diumenge (dia 14) es posarà el semàfor verd per a la disputa de cadascuna de les carreres de la categoria D3-D4, que es disputaran a 48’ + 1 volta.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF