Doble podi per a Àlex Machado en el circuit de Juneda.

Àlex Machado va disputar la tercera cita del calendari dels 7è Open O.J.P., d’aquesta temporada a les instal·lacions del Karting de Juneda, amb la mirada posada en el pròxim meeting del Campionat de Catalunya de Karting que es disputarà en el mateix escenari d’aquí a 15 dies. Malgrat plantejar la participació de l’esmentada prova com un test, el pilot andorrà no ha desaprofitat l’ocasió per estar entre els més ràpids de la categoria aleví, saldant la jornada en la tercera posició en cadascuna de les carreres disputades.
L’entorn del jove pilot de l’ACA karting, va valorar el test de molt positiu pensant en el futur proper. Per la seva part Machado va deixar la pista de Juneda amb el gust agredolç que li va deixar el perdre la segona posició a la carrera que tancava el meeting per tan sols... 50 mil·lèsimes.

En la tanda de cronometrats, Machado es va haver de conformar amb la 7a plaça després de fer la seva millor volta en un temps de 48”934. Cal mencionar que en la jornada anterior el pilot de l’equip AV Racers havia rodat 4 dècimes per sota d’aquest registre, temps que l’hagués situat molt a prop de la pole-position (48”440) de Lluc Ibañez,
Així doncs Machado quedava situat en la quarta línia de la graella de sortida de la primera carrera. No era la millor posició, però això no va semblar importar-li massa a aquest jove pilot que una vegada més va protagonitzar una gran sortida i es va situar en el quart lloc enganxat amb els què el precedien. A partir de la segona volta, Ibañez es va anar distanciant dels seus rivals mentre que Alvarez, Arqué i Machado van iniciar una espectacular lluita, amb avançaments constants, que no es va acabar fins que els van mostrar la bandera quadriculada. Al final Machado va quedar a menys de 3 dècimes de la segona posició.
En la segona carrera, es va repetir la historia. En aquesta ocasió el pilot andorrà va prendre més protagonisme i era, en diverses fases de la carrera, el que encapçalava la persecució d’Ibañez que es va mostrar una vegada més com el més ràpid. Així doncs semblava que en aquesta ocasió la segona plaça no se li escaparia, sobretot desprès d’avançar als seus rivals en la part final de l’última volta, però... no va poder ser. Alvarez i Machado van creuar la meta en paral·lel però amb un lleuger avantatge (50 mil·lèsimes) per al primer.

Com comentàvem al principi. les instal·lacions del Karting Juneda seran l’escenari del tercer meeting del Campionat de Catalunya de Karting 2010 els dies 24 i 25 d’abril. Serà el moment en que Àlex Machado intentarà posar en pràctica bona part dels consells i informació en general que ha rebut del seu equip durant una setmana molt intensa de proves.

Classificacions del meeting dels 7è Open OJP - Juneda / Aleví.
Entrenaments oficials

1.-Lluc Ibañez, 48.440 , 2.-Josep Arque a 0.206, 3.-Sergi Alvarez a 0.209, 4.-Aitor Sorozabal a 0.377, 5.-Marc Gene a 0,420 ....7.-Alex Machado (RK) a 0.494... fins a 18 classificats.
1a. Carrera:
1.-Lluc Ibañez, 8’09.131 2.-Sergi Alvarez a 3.927, 3.-Alex Machado (RK), a 4.211, 4.-Angel Franco a 5.417, 5.-Marc Gene a 5.537 .
2a. Carrera:
1.-Lluc Ibañez, 8’08.358 2.-Sergi Alvarez a 3.950, 3.-Alex Machado (RK), a 4.000, 4.-Marc Gene a 4.164, 5.-Josep Arque a 4.286 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF