Josep M. Membrado es decideix per una temporada tranquil·la.

El VIII Ral·li Guilleries, prova inicial del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2010, ha estat el escollit per Josep M. Membrado per iniciar una temporada en què el seu objectiu prioritari no serà el habitual de les anteriors edicions. O sigui que, ara mateix, lluitar per defensar el títol de campió no passa per la ment de les sis vegades vencedor del Campionat de Catalunya de Ral·lis.
Per a aquest 2010, el vehicle escollit pel pilot d’Olost és una Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip Calm Competició. Com novetat cal mencionar que compartirà l’habitacle de l’esmentat Mitsubishi amb el copilot andorrà, Josep R. Ribolleda.

Fa pocs mesos Membrado celebrava el seu sisè títol i es convertia en el pilot que més vegades ha guanyat el català de ral·lis, aquest any no el defensarà, així ho comentava: Crec que ha arribat el moment de gaudir dels ral·lis sense la pressió de pensar en el campionat. Hem aconseguit guanyar sis títols i no hem de demostrar res a ningú. Així doncs, de moment correrem al Berguedà i Osona a més del Guillerias. A partir d’aquí, ja veurem.
Malgrat el calendari reduït, les ganes de competir de Membrado i el seu equip segueixen intactes, d’aquesta manera confirma aquesta afirmació: No hi ha dubte que sortirem a competir amb la mentalitat de lluitar per estar al final en les posicions davanteres de la carrera. De la mateixa manera que seguirem preparant els ral·lis fins al mínim detall, per evitar sorpreses en els moments decisius. En aquest aspecte tot continuarà com en les anteriors temporades.

L’Escuderia 4 Rodes, ha preparat un traçat en què la novetat es l’especial (0,81) que es disputarà pels carrers de Sant Hilari Sacalm, amb la intenció d’acostar al màxim la competició als habitants de la localitat. Les quatre especials restants són ben conegudes pels aficionats al món dels ral·lis: Ossor, Cladells, Coll del Buc i Colsaplana. Tots els trams de velocitat es disputaran dues vegades cadascun, en total 89,82 kms., cronometrats.

Membrado-Ribolleda, que ja van unir els seus esforços en el Ral·li de Vidreres de l'any passat, estaran en el podi de sortida situat a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, dissabte vinent (dia 10) a partir de la 8h30. El final del Guilleries 2010 està previst a partir de les 21h03 del mateix dissabte.

Horarios - VII Ral·li Guilleries.

 

Servei de premsa


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF