Alex Bercianos comença el curs de manera optimista.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra, concretament la categoria de 2 rodes motrius (2RM), centrarà els esforços d’Alex Bercianos en el decurs d’aquesta temporada, serà un certamen complicat ja que la majoria dels seus rivals els superen en experiència, però el pilot andorrà es mostra confiat en poder lluitar per les primeres posicions des de la primera prova que es disputarà dissabte vinent (dia 17) a Riotinto (Huelva).
Per aconseguir el seu objectiu, el guanyador del Volant RACC 2008 comptarà amb l’ajuda de navegant català Joan Riba a l’habitacle del Fiat Stylo Abarth 2.0, preparat per Pep Codinach i el seu equip (PCR Sport) i que a més seran els responsables d’intentar solucionar els imprevistos que puguin sorgir en el parc d’assistència de les diferents carreres.

Estic molt il·lusionat amb aquest projecte, tenir per davant una temporada per competir sobre terra em permetrà adaptar-me a aquests escenaris i agafar una experiència que pot resultar molt positiva per a propers reptes. Sóc conscient que els meus rivals em superen en experiència però intentarem contrarestar això amb treball i esforç al moment de preparar cada ral·li. Aquesta és la mentalitat amb que Bercianos inicia el desplaçament cap a Riotinto per disputar la seva primera competició de la temporada. L’activitat tant per a ell com per al seu equip fa setmanes que es va iniciar, la preparació del Stylo (ex-cotxe d’Albert Llovera) va ser l’objectiu inicial i bàsic: Tinc el convenciment de que aquest objectiu l’hem aconseguit. Vam estar fent un test la setmana passada i vaig acabar molt content tant del rendiment del cotxe com de la meva adaptació al mitjà. De tota manera seguirem treballant en aquesta línia per anar millorant a mesura que avenci la temporada.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra s’inicia amb unes setmanes de retard a causa de les inclemències climàtiques que va patir Andalucia a principis d’any. Ara sembla tot en ordre i els organitzadors, Octagon Esedos i el RACE, han preparat un recorregut amb 8 especials (4 diferents) que sumen 87,86 kms., de velocitat per a la cita inicial de l’any, el Ral·li de Huelva la Luz.
La prova s’iniciarà a les 9h30 de dissabte vinent (dia 17) i està previst que els vehicles retornin al parc tancat final, situat en el Pavelló Esportiu Municipal Mines de Riotinto a partir de les 16h39 del mateix dia.

Calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra 2010:
17/4, Huelva la Luz, 22-23/5 Pozoblanco (Córdoba) doble, 12/6 Guijuelo (Salamanca), 18-19/9 Lanzarote - doble, 16/10 Cabanas (A Coruña).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF