A Riotinto, Bercianos-Riba abandonen quan eren líders de 2RM.

Alex Bercianos-Joan Riba no han pogut culminar amb èxit el seu debut al volant Fiat Stylo Abarth 2.0, en el Ral·li de terra Huelva la Luz. Un toc amb una pedra que amb prou feines era visible en el fangar en què s’havia convertit l’especial B, va trencar el carter i en conseqüència l’excel·lent ritme amb què Bercianos havia disputat les tres primeres especials, amb uns registres que el van portar a liderar la categoria de 2 rodes motrius.
La climatologia, totalment adversa, va marcar la disputa de la prova inicial del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. Sobretot la pluja, va deixar en una situació molt delicada, a vegades perillosa, les especials que configuraven el recorregut del ral·li.

Ara mateix tinc una sensació agredolça, per un costat hem demostrat que el nostre ritme ens permet estar entre els millors de campionat de 2RM. Sense conèixer el cotxe, hem estat entre els més ràpids des de l’inici, fins i tot érem líders de la nostra categoria al moment de deixar el ral·li. La llàstima és no haver pogut arribar fins al parc tancat final... les condicions eren molt complicades i quan menys t’ho esperes... Aquesta era la valoració que feia el pilot andorrà una vegada fora de la carrera, a més no podia evitar de caure en un tòpic habitual al món de la competició: Així són les carreres... i sempre s’aprèn, cal ser meticulós en els reconeixements per a no tenir sorpreses en el moment de la veritat. Encara que en les condicions que hem corregut avui, hi ha problemes que són difícils de preveure.

Com es pot comprovar l’ànim de Bercianos és molt bo i està disposat a seguir lluitant per aques campionat. El proper mes de Maig (dies 22 i 23) tindrà una nova ocasió de demostrar les seves qualitats al volant del Fiat Stylo Abarth 2.0, a Pozoblanco (Còrdova). La prova serà doble, és a dir correrà dos ral·lis vàlids de manera independent per el Campionat d’Espanya de l’especialitat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF