Amàlia Vinyes abandona la tercera cursa a Xest.

Malgrat protagonitzar un excel·lent inici de carrera, Amalia Vinyes va haver de cedir en la seva obstinació de millorar en la tercera carrera del meeting de la Copa Seat Leon 2010, disputat en el Circuit de la Comunitat Valenciana - Ricardo Tormo. El desenllaç es va produir a meitat de carrera (setena volta), quan la pilot andorrana no va poder controlar el seu vehicle i va quedar atrapada a la sorra del circuit valencià.

Així relatava Amàlia el que va succeir: Crec que tot ha estat conseqüència d’un toc que m’han donat per darrere a la primera volta. A partir d’aquest moment he anat amb la direcció una mica tocada però em trobava a gust, a mesura que avançava la prova vaig anar millorant posicions fins que en un revolt a dreta el cotxe se n’ha anat del darrera i no l’he pogut controlar.
Ha estat una pena perquè les sensacions que tenia en carrera les he pogut contrastar després amb els temps i sens dubte l’inici de carrera estava sent molt bo.
Seguirem lluitant en el proper meeting, per a mi aquest primer contacte ha estat molt positiu.


El primer cap de setmana de juny (dies 5 i 6) Amàlia tindrà la segona oportunitat de mesurar-se amb els experimentats pilots que formen la graella de la Seat Leon 2010. El circuit del Jarama serà l’escenari.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF