A Auckland, Llovera-Rozada disposats a superar tots els obstacles.

Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) ja es troben a Auckland immersos en els preparatius del Ral·li de Nova Zelanda, segona de les proves que disputarà Llovera vàlida per al Campionat del Món de Ral·lis S2000.
Llovera i el seu equip han iniciat el llarg viatge a les antípodes amb l’objectiu de seguir augmentant el seu compte en la classificació provisional de l’esmentat campionat, això seria la conseqüència d’haver entrat el seu Abarth en el parc tancat final situat en el Viaduct Harbour d’Auckland City.

En les jornades prèvies al ral·li neozelandès Llovera ha tingut molt treball extra, un fet gens habitual en altres proves, aquest era el seu comentari al respecte: Entre el llarg viatge i la diferència horària he passat uns dies una mica desorientat però... al iniciar els reconeixements tot estava superat i ens hem concentrat a anotar al mínim detall les característiques d’unes especials espectaculars. Especials ràpides, pistes amb un traçat impecable i un pis molt compacte i poca pols... en fi les referències que tenia s’han confirmat plenament, potser fins i tot les he trobat millor del que m’havien comentat. En referència a la mecànica, tot s`ha desenvolupat segons el que s’havia previst: El contenidor va arribar a la zona d’assistència en el termini previst i els tècnics de PCR, que fa 10 dies que estan a Nova Zelanda, han pogut treballar en la posada al punt del cotxe. O sigui que tot està preparat per fer la prova definitiva en el shakedown.

El recorregut del 40 Ral·li de Nova Zelanda té un total de 1.496 kms., dels quals gairebé 400 kms., són de velocitat. En total els participants hauran de superar 21 especials, la més llarga l’anomenada Bull de 32,45 kms, que es correrà dues vegades durant la primera etapa, mentre que la més curta, Auckland Domain, de tan sols 1,5 kms.
Les dues primeres jornades del Nova Zelanda 2010 seran, sens dubte, les que decidiran la classificació, amb gairebé 160 kms., cronometrats a superar en cadascuna. A la tercera, de 81 kms., l’enemic a batre serà, amb tota seguretat, el cansament acumulat tant pels pilots com per les mecàniques.
Cal mencionar que l’única especial que es disputarà sobre asfalt, Hampton Downs, té 4,98 kms., i es correrà al final de cadascuna de les seccions de la segona etapa en el circuit que dóna nomeni l’especial.
La cursa s’iniciara a les 7h15 (franja horaria neozelandesa) de proper divendres (dia 7).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF