El compte endarrere per a Llovera-Rozada ha començat.

Amb la celebració del shakedown, han finalitzat les jornades de preparació prèvies al 40 Ral·li de Nova Zelanda. Albert Llovera-Borja Rozada (Fiat Gran Punt Abarth S2000), ja estan plenament centrats en la seva segona participació de la temporada en el Campionat del Món de Ral·lis S2000 (S-WRC). L’objectiu del pilot d’Abarth, a Nova Zelanda és completar les tres jornades de competició, a un ritme que espera anar incrementant a mesura que passin els quilòmetres cronometrats i agafi la confiança suficient a unes pistes amb un terra molt particulars.

Llovera no es mostrava del tot satisfet després de l’última jornada de test, el mateix explicava el motiu: No hem pogut provar gran cosa de cara el ral·li, el motiu? simplement que el shakedown s’ha disputat sobre asfalt, mentre que el ral·li es correrà, gairebé en la seva totalitat, sobre pistes de terra. O sigui que ens quedem amb la part positiva del dia, ens hem situat novament al volant del S2000 d’Abarth i hem pogut fer els primers quilòmetres en una carretera tancada al trànsit en terres neozelandeses. Com acostuma a ser habitual, la presència de Llovera tampoc ha passat desapercebuda a Auckland, la seva participació en esdeveniments promocionals ha ocupat una part del temps del pilot d’Abarth: Correspondre a les demandes dels sponsors forma part del meu treball com a pilot. Així doncs en un dels actes he estat, al costat de Loeb i Sordo, atenen a clients del concessionari d’Abarth (també ho és de Citroën) a Auckland. Aquets moments, a més, t’ajuden a desconnectar una mica de la tensió del ral·li.

La primera etapa del Nova Zelanda 2010 serà la més llarga de la prova. Un total de 556 kms., a cobrir, dels què 159 kms., son cronometrats. Les dues passades per l’especial de més quilometratge del ral·li, Bull 32,56 kms., serviran per establir les primeres diferències importants a les diverses classificacions. En total els equips participants passaran més de 13 hores competint, en una jornada que s’iniciarà a les 7h15 i acabarà a partir de les 20h00 de divendres vinent (dia 7).

(Horaris segons la franja horària neozelandesa).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF