Problemes mecànics obliguen a Llovera-Rozada a deixar la prova kiwi.

El Ral·li Nova Zelanda 2010 s’ha acabat per a Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000) en la tercera especial (primer pas per T’Akau Coast) de la segona etapa. Un problema de motor ha resultat insalvable per a l’equip del pilot d’Abarth que s’ha vist obligat a abandonar quan semblava haver trobat el seu millor ritme en les pistes neozelandeses: Després de valorar el que va succeir durant la primera etapa, vaig decidir fer alguns canvis en el meu pilotatge i avui estava aprenent i a la vegada divertint-me molt, en aquest inici de la segona etapa.

El final de l’aventura de Llovera-Rozada el 40 Ral·li de Nova Zelanda s’ha produït en els últims quilòmetres de la llarga especial esmentada (30,82 kms.) i de manera instantània: Tot anava bé estàvem satisfets amb els canvis realitzats sobretot de pilotatge, quan de cop el cotxe s’ha parat i no hi ha hagut manera de tornar-lo a arrencar. Una vegada fora de l’especial, hem fet l’adquisició de dades i hem pogut veure que hi havia una vàlvula que havia dit prou. No s’apreciava cap passada de voltes... en fi, que la possibilitat del superral·li per continuar en carrera tampoc no era possible... Només quedava l’opció de seguir la carrera com a espectadors i això hem fet. Malgrat desconnectar per uns moments dels problemes propis de la competició i convertir-se en espectador del ral·li, Llovera ràpidament s’ha posat les piles i ha començat a cercar solucions per poder disputar la prova de Portugal d’aquí a tres setmanes: No hi ha una altra solució que localitzar un motor per poder sortir a Portugal. Hem començat a treballar en el tema i estic convençut que estarem al podi de sortida del Ral·li de Portugal.

Sense cap dubte, els calendaris de vegades són capritxosos i en el cas de Llovera, aquest any, confirma amb escreix l’afirmació anterior. Després de dos mesos sense competir, en 30 dies haurà de superar dues proves del Campionat del Món S2000 (Nova Zelanda i Portugal) a més de dues altres cites del Campionat d’Espanya de terra (Pozoblanco i Guijuelo).
Precisament, Pozoblanco (Còrdova), els dies 22 i 23 de Maig, és el repte immediat que hauran de superar Llovera-Rozada.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF