Al Jarama. Amàlia Vinyes formarà equip amb Marc Carol.

La Copa d’Espanya de Resistència viurà el segon capítol de la temporada en el circuit del Jarama. Amàlia Vinyes estarà entre els participants del meeting, en aquesta ocasió compartint el volant del Seat Leon amb el dorsal 13 a les portes amb Mar Carol. El canvi és a causa de la coincidència de calendaris, el mateix cap de setmana es disputa el Ral·li Cantàbria-infinita i per tant el seu germà Joan, company habitual en el CER, estarà al volant del Suzuki Swift S1600 en terres càntabres.

Per a Amàlia la presència en la pista de madrilenya té un doble interès, aquest és el comentari de la pilot andorrana al respecte: El primer objectiu és fer tot el que estigui en la meva mà per estar amb els més ràpids del CER, és un campionat que disputaré complet i m’esforçaré per estar entre els primers a final de temporada. Tampoc no puc oblidar que dins de tres setmanes es disputa en aquest escenari la Copa Seat Leon, i en conseqüència tot el que podem fer aquest cap de setmana també ens ajudarà en el següent compromís. Sense cap dubte seran jornades intenses en què comptaré amb l’experiència del Marc per aconseguir una bona preparació del cotxe i per estar entre els més ràpids en les carreres. Per a Amàlia el circuit del Jarama no és precisament de què millor s’adapta al seu pilotatge: Diria que hi ha zones delicades en què superar-les de manera ràpida per a mi no és fàcil. Malgrat tot cada vegada m’adapto millor a tots els traçats i això ajuda a retallar diferencies amb els millors. A més recordo que l’any passat, en la primera carrera, tot es va torçar en la primera volta en no poder evitar una virolla, i en la segona amb la sortida del cotxe de seguretat en el moment menys oportú. Esperem tenir una mica més de sort aquesta vegada.

Per a Vinyes-Carol, l’activitat en la pista del Jarama s’iniciarà a les 9h55 del proper dissabte (dia 15) amb la disputa de la primera sèrie de 45’ d’entrenaments lliures. La segona tanda lliure, també de 45’, es disputarà a partir de les 12h15. A les 16h50 del mateix dissabte, s’iniciaran els moments decisius del meeting, a partir d’aquesta hora es donarà l’ordre de sortida per a les tandes de 20’, per a cada pilot, que seran les que marcaran l’ordre en les graelles de sortida.
A les 10h45 i a les 15h10 de diumenge (dia 16) es correran les dues carreres de les categories D3-D4, que com és habitual tindran una durada de 48’ + 1 volta.

Classificació de la categoria D4 del CER 2010, després del primer meeting:
1.-Josep Oriola, 24 puntos, 2.-Alexey Dudukalo y Michael Matejonsky, 13 p., 3.- Oscar Mas, Pol Rosell y Miguel Toril, 10 p., 4.- Amàlia Vinyes y Joan Vinyes, 8 p., 5.- Harriet Arruabarrena y Antonio Aristi, 6 p.

Classificació general del CER 2010, després del primer meeting:
1.-Josep Oriola, 80 puntos, 2.- Roberto Carreton y Luis Calleja, 66 p., 3.- Arnau Merlos, 64 p., ... 9.- Amàlia Vinyes y Joan Vinyes, 38 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF