Josep M. Dabad estarà en el circuit del Jarama.

Josep M. Dabad al volant d’un Seat Leon de l’equip Baporo Motorsport, disputarà de manera excepcional el segon meeting de la Copa d’Espanya de Resistència que es durà a terme el proper cap de setmana (dies 15 i 16) en el circuit del Jarama. La presència de Dabad sobre l’asfalt de la pista madrilenya es deu al seu desig de poder rodar en l’esmentada pista abans de la disputa del meeting de la Seat Leon que es correrà en aquest escenari durant els propers dies 5 y 6 de juny.

El pilot andorrà, habitual del certamen de resistència la temporada passada, correrà en solitari en un meeting que l’any passat va acabar en el podi, aquesta vegada la situació és molt diferent: Aquesta temporada la classificació no és el meu objectiu principal. Aprofitarem la participació en el CER per rodar quants més quilòmetres millor en una pista molt particular i en la què no es poden programar jornades de test. Encara que sempre amb la mirada posada en el cap de setmana de la Leon, llavors si que caldrà donar-ho tot per estar entre els millors. Un altre aspecte que Dabad espera avançar al màxim és la posada al punt del seu cotxe i així poder afrontar amb més tranquil·litat les jornades previes de l’esmentada Copa Leon: Aquest és un altre dels objectius prioritaris al Jarama, aconseguir un bon “setup” per el Leon, que ens permeti ser competitius des del primer moment. Aquest cap de setmana ens esforçarem a fer les proves que facin falta per aconseguir aquest objectiu.

Per a Dabad i la resta de participants de la categoria D3 i D4 del CER 2010, podran entrar a la pista a partir de les 9h55 del proper dissabte (dia 15) per completar la primera mànega de 45’ d’entrenaments lliures. Després d’una mica més de 2 hores podran tornar a l’activitat per dur a terme la segona tanda lliure, també de 45’, concretament a partir de les 12h15. El mateix dissabte, a partir de les 16h50, començaran les tandes oficials de 20’, amb l’ordre de les graelles de sortida en joc.
Les dues carreres de les categories D3-D4 es correran diumenge (dia 16), a les 10h45 i 15h10 respectivament, a 48’ + 1 volta.
No hi ha cap dubte que Josep. M. Dabad viurà un cap de setmana molt exigent, tant física com mentalment, intentant analitzar i corregir les reaccions del seu Leon, per adaptar-lo al 100% a la pista del circuit del Jarama.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF