Josep M. Dabad deixa Madrid amb la moral molt reforçada.

En el circuit del Jarama, Josep M. Dabad ha completat un cap de setmana molt intens, tal com tenia previst, en què a part de disputar en solitari la segona cita de la Copa d’Espanya de Resistència, completant les dues carreres disputades en la 6a i 5a posició respectivament, ha aprofitat les sèries lliures de l’esmentada competició per trobar, al costat dels tècnics de Baporo Motorsport, una bona posada al punt per al seu Seat Leon. La segona cita de la Copa de la monomarca catalana es disputarà en aquest escenari.

Com comentàvem durant les dues tandes d’entrenaments lliures, el pilot andorrà i el seu equip van fer les proves previstes per a millorar la competitivitat del seu Leon. Dabad va marcar un excel·lent millor registre de 1’42,7, però amb un ritme de carrera molt regular: Crec que després de les modificacions que hem fet en el “setup”, el cotxe serà més competitiu que a Cheste. Així doncs l’objectiu prioritari que ens havíem plantejat per a la cita del Jarama estava complert. A partir d’aquest moment ens centrem en la prova del CER.

Dabad, en córrer en solitari la prova de resistència, va disputar les dues sèries dels entrenaments oficiales.En la primera, el registre va quedar una mica lluny del que el pilot andorrà hagués volgut, amb un temps d’1’43.7 va quedar relegat a la 11a posició. En la següent les coses van funcionar millor i es va situar en la 6a plaça després de parar el crono en 1’42.4 , aquest era el seu comentari una vegada acabada la jornada: En els primers 20’ no he pogut concretar cap dels intents que he iniciat de volta ràpida, sempre trobava molt trànsit i... no ha estat possible millorar el temps. Tot el controrari m’ha passat en la segona tanda, a la primera ho he aconseguit i he assolit una excel·lent posició en la graella de la segona carrera.

A la primera carrera, Josep M. Dabad s’ha vist involucrat de manera indirecta en un incident en plena recta del circuit. Malgrat tot va poder completar la carrera en la comentada 6a posició.
Durant la segona carrera, Josep M., s’ha centrat a mantenir el seu ritme sense arriscar en cap moment. La 5a posició ha estat la recompesa. En línies generals m’en vaig molt satisfet del treball que hem fet durant el cap de setmana. Les classificacions en el CER, penso que són molt bones si tenim en compte la qualitat dels pilots que el disputen. Com he repetit en diverses ocasions aquest cap de setmana, aquest any el meu pas pel CER serà ocasional i sempre pensant en la Copa Seat Leon que és el meu gran objectiu aquesta temporada.

El circuit del Jarama (Madrid) serà l’escenari del segon meeting de la Copa Seat Leon 2010, la cita és per als dies 5 i 6 del mes que ve.

Classificacions del segon meeting de la Copa d’Espanya de Resistència - Jarama.