Albert Llovera-Borja Rozada, d’Auckland a Pozoblanco.

Sense gairebé temps de recuperar-se del jet-lag i del llarg desplaçament al Ral·li de Nova Zelanda, Albert Llovera-Borja Rozada ja estan del tot concentrats en el seu debut al Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra d’aquesta temporada. La seva primera participació en aquest certamen es durà a terme en terres andaluses, concretament a Pozoblanco (Còrdova) on es viurà el primer cap de setmana doble de l’esmentat campionat.
Per a la cita de Pozoblanco, Llovera disposarà del vehicle (un nou proto) amb què disputarà la terra durant aquest 2010. Es tracta d’un Abarth Grande Punto, amb un motor 2000 cc., turbo i tracció total.

El pilot d’Abarth està amb moltes ganes de seure’s al volant del nou vehicle i començar un campionat en què acostuma a ser protagonista des de fa diverses edicions: Es tracta d’un prototip amb diferències importants pel que fa al S2000 que portem en el mundial. Com per exemple, en referència a l’acceleració i al canvi de velocitats, que en aquest cas no és seqüencial. Són, sens dubte, canvis que no sempre afavoreixen el meu pilotatge, però és la tendència a què va la normativa de cara al vinent mundial i cal anar-se adaptant a aquestes modificacions tècniques. Per a Albert la prova de Pozoblanco serà una excel·lent ocasió de mantenir el ritme de competició, pensant al Ral·li de Portugal que es disputa a final de mes: D’entrada volem veure on estem en l’espanyol de terra aquest any, hi ha una excel·lent inscripció i estar en les posicions davanteres serà complicat. Una vegada acabada la competició a Pozoblanco, ens anem directament a l’Algarve, dimarts ja comencem els reconeixements del ral·li portuguès.

Abans d’iniciar l’esmentat desplaçament a l’Algarve, Llovera-Rozada hauran de superar el recorregut que han preparat el RACE i Octagon Esedos per a la segona i tercera cita del seu campionat. Per a dissabte (dia 22) el traçat té un total de 292,79 kms., dels quals 84,52 kms., seran de velocitat (8 especials). Durant la jornada següent les especials també seran 8, els quilòmetres cronometrats 81,54, mentre que els participants hauran de cobrir 229,67 kms., abans d’arribar al podi final.

Tota la logística de la prova cordovesa s’ubicarà en el Recinte Firal de Pozoblanco. En ambdues jornades, la sortida dels participants està prevista a les 9h00, mentre que el final de la competició es durà a terme a partir de les 18h00.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF