Llovera-Rozada abandonen en el I Ral·li de Pozoblanco.

Un problema mecànic en el seu Abarth Grande Punto proto, va obligar l’Albert Llovera-Borja Rozada a deixar la competició en el I Rallye de terra de Pozoblanco 2010, tercera prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. L’incident es va produir en la part final de la primera passada per l’especial C, just quan Llovera es situava en la cinquena plaça de la classificació scratch del ral·li.
La prova cordovesa va estar marcada per la duresa del recorregut i les altes temperatures, es van superar els 35º, que es van registrar en la zona. Cal destacar que dels 32 equips que van iniciar el ral·li tan sols la meitat van arribar al parc tancat final.

Llovera, una vegada a l’assistència, es mostrava tranquil però contrariat per el que havia succeït, aquest era el seu comentari: Venim de fer unes proves amb el cotxe i ara tot funciona a la perfecció ¿? . Havíem portat un bon ritme durant tot el matí, sense forçar, conscients de què era el primer ral·li amb aquest cotxe i no es tractava d’anar al límit en cap moment. A la primera especial de la tarda, de cop, ha pujat la temperatura del motor, hem perdut tota l’aigua i... ràpidament hem parat per evitar conseqüències greus. Els tècnics de PCR Sport no han perdut un segon a intentar recuperar la mecànica del nou proto per a la jornada següent: Com he comentat, ara mateix tot sembla que està bé. De tota manera seguirem treballant i abans de prendre la sortida demà assegurarem que la mecànica estigui al 100% competitiva.

Així doncs, cal suposar que el succeït és solament un problema de joventut de l’Abarth Grande Punto proto i per tant demà a partir de les 9h00, Llovera-Rozada prendran la sortida en el II Ral·li de terra de Pozoblanco 2010. Aquest és el desig de l’Albert i el seu equip en aquests moments.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF