El Ral·li de Portugal, proper repte per a Llovera-Rozada.

Albert Llovera-Borja Rozada (Gran Punt Abarth S2000) segueixen endavant amb el seu trepidant calendari que els deixa el temps just (a vegades molt just) per recuperar-se i començar la preparació de la següent prova. Aquest és el cas del Ral·li de Portugal que es disputarà el proper cap de setmana (díes 29, 30 i 31), serà la tercera prova que disputarà el pilot d’Abarth, vàlida per al Campionat del Món de Ral·lis S2000.
Llovera-Rozada es van desplaçar directament des de Pozoblanco (Còrdova), on van estar entre els protagonistes de la prova doble del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra, fins a l’Algarve, per iniciar poques hores després les jornades de reconeixements del ral·li portuguès del mundial.

Així doncs, en aquests moments Llovera es troba en la recta final dels esmentats reconeixements, aquestes són les seves impressions: Les especials són molt boniques... en general m’agraden encara que em fa l’efecte que seran molt exigents en l’aspecte físic. No hi ha especials molt llargues, entre 20 i 25 kms., les pistes són bones en aquests moments. De tota manera crec que, sobretot, les zones lentes acusaran el pas dels cotxes i les segones passades per les especials seran delicades pels sots que es formaran. Una vegada acabada la revisió dels trams cronometrats, Llovera i el seu equip es centraran a aprofitar els pocs moments que tindran per provar seu Abarth S2000: Ho farem en el shakedown i... veurem si hi ha l’oportunitat de fer algun un altre test. El problema de motor aquest solucionat, tot sembla en ordre només falta polir els detalls d’última hora que puguin sorgir.

Com bé comentava l’Albert, la prova es disputarà en la seva totalitat sobre pistes de terra i amb un disseny de recorregut habitual aquesta temporada en les proves del mundial. Un bucle de tres especials diferents que es disputarà tres vegades en les dues primeres etapes (130 kms., cronometrats cada dia), mentre que la jornada de diumenge només s’haurà de superar, en dues ocasions, un bucle de dos trams de velocitat (90 kms. cronometrats).
El Ral·li de Portugal 2010 començarà i acabarà amb una super especial de 2 kms., en l’Estadi de l’Algarve.

En les instal·lacions del referit estadi portuguès estarà ubicada tota la logística del ral·li. Serà el punt de partida de cadascuna de les etapes, les dues primeres a partir de les 8h00 i la tercera a les 6h30. El final de les dues primeres jornades de competició està previst a les 20h00, mentre que l’etapa final acabarà a les 14h00.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF