Llovera-Rozada superen la primera etapa a Portugal.

Albert Llovera-Borja Rozada al volant del seu Grande Punto Abarth S2000, s’han situat en la 9a posició de la classificació provisional dels vehicles S-WRC del Ral·li de Portugal 2010, després de la disputa de la primera etapa (7 especials cronometrades) de la prova portuguesa vàlida per al Campionat del Món de Ral·lis. El pilot d’Abarth va acabar aquesta primera jornada de competició, distanciat dels més ràpids de la seva categoria, però complint l’objectiu que s’havia marcat abans de l’inici del ral·li, anar millorant els seus registres a mesura que s’anaven completant les diferents especials.

Després de disputar-se el shakedown, Llovera es mostrava optimista i amb ganes d’iniciar el ral·li, així s’expressava: Des del problema de Nova Zelanda no havíem provat el cotxe i les sensacions han estat francament bones. Hem fet tres passades pel tram i sembla que el nou motor estira una mica més... de tota manera per a nosaltres és important completar totes les etapes i amb aquest objectiu sortirem a competir. Es evident que Llovera manté intacte el seu esperit competitiu malgrat córrer amb un vehicle amb sobre pes (a causa dels comandaments que li permeten conduir solament amb les mans), i en un escenari desconegut per a ell: Els meus rivals van molt de pressa i seguir el seu ritme es complicat. Nosaltres intentarem jugar la carta de la regularitat, conservar la mecànica, i anar millorant els registres sobre tot a les segones passades. Estic cansat però satisfet de com s’ha desenvolupat aquesta primera jornada i convençut de que progressarem les nostres prestacions a cada jornada.

Per a la segona jornada del ral·li, els organitzadors de l’esdeveniment mundialista portuguès han previst un recorregut total de 435,24 kms., amb 6 especials de velocitat (3 de diferents) que sumen 135,10 kms. Entre aquestes especials cal destacar els dos passos per la nomenada Almodovar, que amb 26,20 kms., és la més llarga del ral·li.

Classificació provisional Ral·li de Portugal-Campionat del Món S2000 (S-WRC).
1.- Ketomaa-Stenberg (Ford Fiesta S2000), 1h25’00.5 2.- Al-Attiyah-Bernacchini (Ford Fiesta S2000), 0’23.2 , 3.- Andersson-Fredriksson (Skoda Fabia S2000) a 0’36.8 , 4.- Pons-Haro (Ford Fiesta S2000) 1’44.2 , 5.- Tuohino-Pietilainen (Ford Fiesta S2000) 2’18.9,... 9.- Llovera-Rozada (Grande Punto Abarth) a 12’18.2 .

 

Servei de premsa.

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF