Albert Llovera acaba la segona etapa a base d’amor propi.

El Ral·li de Portugal 2010 es desenvolupava amb normalitat per a Albert Llovera-Borja Rozada i el seu Grande Punto Abarth S2000, fins que en la penúltima especial (Almodovar 2) el cotxe s’ha parat i en posar-lo en marxa la direcció assistida no ha funcionat... Lluny de llençar la tovallola, això no va amb l’Abert, ha decidit seguir fins al final de l’etapa a base d’esprémer al màxim les forces restants dels seus braços. La perdua de temps ha estat considerable i l’Albert ha retrocedit 3 llocs a la provisional de la S-WRC.

Fins al moment de l’incident, Llovera es mantenia ferm en la seva estratègia inicial i va aconseguir superar tots els obstacles que es van anar plantejant, encara que en alguns moments no va ser senzill: La veritat és que estic molt cansat, però seguim millorant en les segones passades per les especials i això és una injecció de moral molt important. Estem aprenent molt tant de les reaccions del cotxe per millorar els comandaments i ser més competitius sobretot en especials tan trencades com les portugueses. Mantenir la mecànica és el més important, estar en el podi final és l’objectiu. Aquesta era l’opinió de Llovera en la primera assistència d’aquesta segona jornada del ral·li portuguès. La continuació ha estat més complicada per al pilot d’Abarth. A la secció de la tarda hem començat amb la mateixa dinàmica, però en la segona especial han començat els problemes. Quedar sense direcció assistida ha estat una pallissa addicional a l’esforç que porten acumulat els meus braços. Veurem que podem fer per recuperar-los de cara a l’última etapa que intentarem completar si es pot solucionar els problemes de la nostra mecànica.

La tercera i última etapa del Ral·li de Portugal consta d’un total de 5 especials, que suman 89,61 kms., de velocitat dels 324,30 kms., a completar abans d’arribar per última vegada a l’Algarve Stadium.

Classificació provisional Ral·li de Portugal-campionat del Món S2000 (S-WRC).
1.-Ketomaa-Stenberg (Ford Fiesta S2000), 1h25’00.5 2.-Pons-Haro (Ford Fiesta S2000) , 3’08.7 , 3.-Kosciuszo- Szczepaniak (Skoda Fabia S2000) a 5’20.8 , 4.-Sousa-Da Silva(Ford Fiesta S2000) 8’19.8, 5.-Andersson-Fredriksson (Skoda Fabia S2000) 17’09.0 , ... 10.-Llovera-Rozada (Grande Punto Abarth) a 31’04.9 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF