Llovera: Hem patit, però hem aconseguit el nostre objectiu.

Albert Llovera-Borja Rozada (Grande Punto Abarth S2000), han aconseguit acabar el Ral·li de Portugal 2010, la seva tercera participació d’aquesta temporada en un ral·li vàlid per al Campionat del Món de Ral·lis S2000. Llovera-Rozada han superat, no sense problemes, la tercera i última etapa de la prova portuguesa i han ocupat la 10ª plaça en la classificació final del S-WRC a 49’ dels vencedors, Kentomaa-Stenberg, clars dominadors entre els vehicles S2000.

Just en acabar i guanyar al seu adversari en la super especial de l’Estadi de l’Algarve, Albert mostrava la seva satisfacció per haver completat el ral·li: L’objectiu prioritari era acabar i hem arribat a l’Estadi de l’Algarve. Com he vingut repetint aquests dies l’experiència ha estat molt dura però també té hi ha una part positiva, a les proves del mundial s’aprèn molt. Els problemes no ens han deixat ni a la última etapa, en la segona especial ens hem quedat aturats a 15 metres del final per un problema a la bomba de gasolina. Hem perdut mes de 4’ en haver d’entrar el cotxe empenyent... però això poc importava, havíem d’acabar. Cal mencionar que la segona passada per aquesta especial ha estat neutralitzada i a Llovera li han comptabilitzat el mateix temps que a la primera, amb els 4’ addicionals inclosos.... Sobre el futur proper, el pilot d’Abarth ha estat molt clar: Ara només penso en descansar i recuperar-me de la pallissa d’aquests dies... Més endavant concretarem les possibles modificacions en el cotxe de cara a la cita de Finlàndia al final de juliol.

Poc temps tindrà Llovera per recuperar-se de l’esforç realitzat al Ral·li de Portugal. Aquesta temporada té un altre front obert, el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. La quarta cita d’aquest certamen es disputarà els dies 10 i 11 de juny a Guijuelo. O sigui menys de 15 dies per seure’s al volant, aquesta vegada, del Grande Punto proto per competir a les pistes salmantines.

Classificació final Ral·li de Portugal-campionat del Món S2000 (S-WRC).

1.-Ketomaa-Stenberg (Ford Fiesta S2000), 4h07’36.1 2.-Pons-Haro (Ford Fiesta S2000) , 3’32.2 , 3.-Kosciuszo- Szczepaniak (Skoda Fabia S2000) a 5’27.4 , 4.-Sousa-Da Silva(Ford Fiesta S2000) 9’21.3, 5.-Andersson-Fredriksson (Skoda Fabia S2000) 15’47.3 , ... 10.-Llovera-Rozada (Grande Punto Abarth) a 49’10.6 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF