Amàlia Vinyes afronta el meeting del Jarama amb bones sensacions.

El triomf de fa tres setmanes en el circuit madrileny a la segona carrera de la Copa d’Espanya de Resistència és una bona referència per a Amàlia Vinyes, que intentarà repetir l’excel·lent actuació per aconseguir un bon resultat en el segon meeting de la Supercopa Seat Leon 2010. La pilot andorrana es mostra optimista davant el seu nou repte encara que és conscient de que la situació és molt diferent, en aquest campionat és molt complicat recuperar si fas la mes mínima errada.

Al volant d’un Seat Leon, preparat per Baporo Motorsport, Amàlia Vinyes intentarà treure el millor rendiment del seu vehicle des del mateix inici, aquest era el seu comentari: El traçat del Jarama no és senzill, però en aquests moments tinc les seves característiques molt fresques després d’haver corregut el meeting del CER. En les sèries lliures intentarem encertar amb la millor posta al punt amb les rodes de la Supercopa i poder sortir a per totes en els cronos. Amàlia espera llimar diferències amb els més ràpids i aprofitar l’oportunitat, si es presenta, d’aconseguir puntuar en alguna de les carreres... És cert que el meu objectiu en el meu primer any en la Leon és anar agafant experiència i millorar els meus cronos... de tota manera en aquesta competició hi ha pilots amb uns excel·lents palmares, que coneixen molt bé aquesta Copa. Estar al seu nivell, fins i tot acostar-mi, no és una tasca fàcil, però... el meu marge de millora és gran i per intentar-ho que no quedi.

El divendres (dia 4), Amàlia iniciarà les seves evolucions sobre l’asfalt del Jarama, en les sèries ( dos de 45’) d’entrenaments lliures, per deixar el seu Seat Leon en les millors condicions per iniciar amb opcions els moments decisius del cap de setmana.
Com és habitual en la Supercopa de la Seat Leon, dissabte és una jornada particularment decisiva. Al matí, a partir de les 11h50, es correran els 30’ d’entrenaments cronometrats que configuraran la graella de sortida. Unes hores més tard, concretament a partir de les 15h40, es donarà la sortida a les dues carreres a 7 voltes (màxim 20’), que es disputen de manera successiva sense que els pilots baixin dels seus cotxes al final de la primera prova.
Es posarà el punt final al meeting, el diumenge (dia 6) a partir de les 11h00, amb la celebració de la tercera carrera, a 14 voltes (màxim 40’).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF