5è lloc per Amàlia Vinyes a la tercera cursa del Jarama.

Amàlia Vinyes (Baporo Motorsport) va completar de manera espectacular la seva participació en el segon meeting de la Supercopa Seat Leon 2010, disputat en la sempre complicada pista del circuit del Jarama. La pilot andorrana, que va seguir una progressió extraordinària des de que va trepitjar per primera vegada la pista madrilenya, va tancar el cap de setmana amb un fantàstica 5ª posició a la tercera cursa de l’esmentat meeting. A més Amàlia va aconseguir el sisè millor temps de volta en carrera ( 1’43.302) y va establir un ritme de cursa tan sols a l’abast dels capdavanters de la supercopa de la marca catalana.

La cursa va ser molt lluitada des de que el semàfor es va posar verd, va tenir moments molt complicats que la pilot andorrana comentava d’aquesta manera: Estava clar que a las primeres voltes ningú es reservava res i tothom donava el millor de sí mateix. Vaig tenir una bona sortida i a partir d’aquest moment va ser qüestió d’evitar totes les guerres que es plantejaven per davant i seguir al meu ritme. Una vegada superats aquests moments crítics de les primers voltes, Amàlia es va situar entre els millors i es tractava de mantenir i, si podia ser, millorar la seva classificació: Era evident que si podia mantenir el cinquè lloc em donava per satisfeta, per a mi era un gran resultat. Em vaig centrar en aguantar els atacs que m’arribaven per darrera procurant mantenir la calma i sense variar en cap moment les meves traçades. No cal dir que estic molt contenta per una gran classificació que, pot ser, ha arribat una mica abans del que esperàvem, però ... del que si que estic convençuda es que estem treballant en la línia correcta i per tant espero anar progressant.

La propera cita serà el primer cap de setmana de juliol (dies 2 i 3) en en circuit de Portimao (Portugal). Una pista desconeguda per a la pilot andorrana, tot i així espera seguir lluitant per estar entre els millors de la Supercopa Seat Leon 2010 .

Classificacions del segon meeting Copa Seat Leon 2010 - Jarama.
3ª Carrera (14 voltes).

1.-Norbert Kiss, 28’06.984, 2.-Oscar Nogues, a 4.400, 3.-Marc Carol, a 5.354, 4.-David Saraiva, a 12.817, 5.-Amàlia Vinyes, a 14.062, (Fins a 22 classificats).
(Classificació provisional, pendents de resoldre algunes reclamacions).