Llovera-Rozada, completaran a Guijuelo un mes frenètic.

Albert Llovera-Borja Rozada disputaran dissabte vinent (dia 12) el Ral·li de terra de Guijuelo, quarta prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra 2010. El pilot andorrà s’ha marcat com a objectiu en la prova salmantina, confirmar l’excel·lent impressió que va deixar entreveure fa tres setmanes a Pozoblanco, en el seu debut al volant del nou prototip Abarth Grande Punto preparat per PCR Sport.

El pilot d’Abarth no ha tingut gaire temps per poder millorar la seva nova mecànica, i a més no ha pogut provar el proto abans d’iniciar el desplaçament a Guijuelo, així ho explicava: Teníem programada una jornada de test per a abans de marxar a Guijuelo però no l’hem pogut fer. La climatologia no ens ha acompanyat, plovia molt i el tram on fem normalment aquestes proves estava en mal estat. També estem pendents de l’arribada d’una nova evolució de suspensions que no han arribat... . Malgrat tot Albert es mostra optimista i pensa que abans de prendre la sortida en el ral·li salmantí podran provar el nou Abarth: Estic convençut, les suspensions arribaran i hi haurà temps de muntar-les. Intentarem localitzar algun tram a prop de Guijuelo i ...treballarem en la posta a punt del cotxe. El que si ens enduem instal·lat és un nou suport per als peus, és una plataforma de carboni que em donarà mes comoditat dins l’Abarth.

Els membres del RACE i Octagon Esedos, organitzadors de l’esdeveniment, han preparat un recorregut amb 10 trams de velocitat (4 diferents), que sumen 80,09 kms., cronometrats. En les seccions matinals es passarà 3 vegades per un bucle de 2 especials. En la continuació una tercera especial i l’habitual tram espectacle, dues vegades cadascun, decidiran la classificació final del ral·li.

Les instal·lacions exteriors del Recinte Firal de Guijuelo acolliran les assistències dels equips participants, mentre la direcció de carrera, l'oficina permanent, els comissaris esportius i la sala de premsa, estaran ubicats en el Centre Cultural de l’esmentada localitat. La sortida del ral·li es donarà a les 9h00 de dissabte (dia 12), el final està previst a partir de les 16h49 en el mateix centre de Guijuelo.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF