A Guijuelo, Llovera-Rozada es retiren en els compassos inicials.

Albert Llovera-Borja Rozada van haver d’abandonar el Rallye de terra de Guijuelo 2010, quarta prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra, després de completar les tres primeres especials, quan estaven situats en la 10a posició de la classificació absoluta. Un problema en el canvi de velocitats del seu prototip, va deixar sense opcions al pilot d’Abarth de disputar una prova marcada per la pluja que va caure sobre la zona en les jornades prèvies a la disputa del ral·li.

Un Llovera resignat a la seva sort explicava així el seu abandonament: Vam tenir els primers símptomes de que alguna cosa no funcionava al principi de la tercera especial del dia (segona passada per l’especial A). La vam poder completar però només vam rebaixar 5 décimes el registre de la primera passada. En l’enllaç cap a la següent especial ja vam haver de parar de manera definitiva. No hi havia cap possibilitat de poder seguir. Malgrat no poder completar el ral·li, Llovera va deixar Guijuelo molt motivat per seguir treballant en el seu Abarth Grande Punto Proto: Cal tenir en compte que és la segona prova que disputem amb el proto i tampoc no hem tingut el temps necessari per programar dies de test. Podem dir que les proves les fem en carrera i... pot passar el que ens ha ocorregut avui. Fins al moment de l’abandonament he estat molt a gust pilotant en un terreny força complicat, el ritme era bon i estàvem convençuts de rebaixar els cronos al repetir les especials.

S’obre un període de tranquil·litat per a Albert Llovera i el seu equip, que s’allargarà fins a l’última setmana de Juliol (Ral·li de Finlàndia). La propera cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra serà a Lanzarote, prova doble, els dies 18 i 19 de setembre.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF