Els germans Vinyes volen mantenir la tradició a Albacete

El Circuit de la Torrecica acollirà el proper cap de setmana (dies 12 i 13) el tercer meeting de la Copa d’Espanya de Resistència 2010. Amàlia Vinyes, en aquesta ocasió compartint el volant del Seat Leon amb el seu germà Joan, afronta la cita d’Albacete en posicions capdavanteres tant de la classificació absoluta CER com de les categories D3-D4. Mantenir, i si és possible millorar, aquestes posicions de privilegi serà l’objectiu dels pilots andorrans.

Com dèiem, Joan torna al CER amb l’objectiu clar d’ajudar la seva germana a seguir en les posicions de privilegi en què es troba ara mateix: Amàlia està completant un inici de temporada excel·lent, després de guanyar al Jarama al costat del Marc, té l’ocasió de situar-se al capdavant de la provisional del CER just a meitat de temporada, lluitarem per aconseguir-ho. No serà fàcil perquè el handicap (desfavorable) en la primera carrera serà molt important. De tota manera les carreres cal disputar-les i veurem que estratègia plantegem, això ho decidirem en funció dels temps aconseguits en els entrenaments oficials. Com bé diu Joan, Amàlia es mostra amb un rendiment impecable en les competicions que està seguint aquest any, a més aquesta vegada es trobarà en un escenari molt propici: És cert que he estat al podi d’Albacete en les dues últimes temporades. Aquí vaig aconseguir el meu primer podi (tercer lloc) en el CER al costat del Joan en l’edició del 2008, i l’any passat, al costat del Marc, vam pujar al segon lloc del podi. En les dues ocasions en la primera carrera. Veurem que passarà aquesta temporada, encara que en la primera carrera, la nocturna, el handicap no ens ajudarà a estar entre els millors.

En el circuit manxec, els participants a la Copa d’Espanya de resistència tindran una primera jornada (dissabte dia 12) molt densa. Seran més de 12 hores en el circuit que poden resultar esgotadores, tant per l’activitat en la pista com per la climatologia, si es repeteix la calor habitual d’altres edicions.
Les dues mànigues d’entrenaments lliures, de 45’, tindran lloc a partir de les 9h55 i 13h05 respectivament. Les sèries cronometrades (20’) es disputaran de manera consecutiva a partir de les 16h00. El mateix dissabte, es correrà la primera carrera del meeting, s’iniciarà a les 20h25, i els equips hauran de completar 48’ + 1 volta abans de passar per sota de la bandera de quadres.
Per a diumenge (dia 13) només quedarà la segona carrera, la sortida es donarà a les 11h20 i es preveu el final a les 12h10, després de completar 48’ + 1 volta de competició.

Classificació de la categoria D4 del CER 2010, després dels meeting de València i Jarama:
1.-Alexey Dudukalo, 27 punts, 2.-Amàlia Vinyes.25 p., 3.- Josep Oriola 24 p., 4.- Marc Carol, 18 p., 5.- Antonio de la Reina, 18 p.
Classificació general del CER 2010, després dels meeting de València i Jarama:
1.-Alexey Dudukalo, 111 punts, 2.- Roberto Carreton y Luis Calleja, 110 p., 3.- Amàlia Vinyes , 99 p., 4.- Josep Oriola, 85 p., 5.-Arnau Merlos, 84 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF