A Girona, Bigordá-Suriñach van lluitar pel podi.

Lluis Bigordá-Joaquim Suriñach (Peugeot 107) han completat el 23è Ral·li de Girona en la cinquena plaça del Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010. El jove pilot andorrà va repetir la mateixa posició que en la prova del Berguedà, però en aquesta ocasió amb millors sensacions, Fins a l’aparició de la pluja, a Els Angels, han mantingut opcions de pujar a la tercera plaça del podi, la seva lluita amb Trius i Paradell ha estat uns dels centres d’atenció de la prova de l’Escuderia Baix Empordà.

En aquesta ocasió hem pogut preparar molt millor el ral·li i això s’ha notat en el desenvolupament del mateix. A part de Carchat i Perez que se’ns han escapat des de l’inici, hem lluitat per la tercera plaça del podi amb diversos rivals, amb els què la igualtat ha estat la nota predominant. En alguns moments del ral·li Bigordá s’ha situat en la quarta plaça i amb opcions d’atacar el rival que li precedia, però al final no ha pogut mantenir el seu atac: Quan ha començat a ploure, he intentat mantenir el ritme però en un parell de revolts el cotxe m’ha marxat de davant i he decidit ser més conservador i acabar el ral·li. Aquests dubtes m’han fet perdre uns segons que m’han relegat a la cinquena plaça. Malgrat tot marxo content de la Girona, m’he sentit molt més a gust en el cotxe i penso que estem en una línia ascendent.

El pilot andorrà tindrà ocasió de seguir progressant d’aquí a quinze dies en el Ral·li Osona, tercera prova del Volant RACC 2010 que es disputarà els dies 2 i 3 de juliol.

Classificació final 23 Ral·li Girona/Volant RACC
1.-Carchat-Ribeiro, 1h13’06.3 , 2-´Perez-Enseñat, 0’40.01 , 3.-Trius-Morales, a 2’58.7 , 4.-Paradell-Marin, a 3’20.4 , 5.-Bigordá-Suriñach, a 3’25.1 .
Classificació provisional del Volant RACC 2010, després de dos ral·lis.
1.-Victor Perez y Joan Carchat, 38 puntos, 3.-Marc Paradell y Lluis Bigordá, 24 p., 5.-Alex Teixidor y Jordi Trius, 22 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF