La Copa TT 2010 comença amb força en Ordino.


Albert Cabanes-Lluis Carrera (Extrem), Isidre Cabanes-Antoni Tarres (Preparats) i Miquel Giró-Albert J. Iglesias (Vehicles de sèrie) van ser els primers triomfadors de la Copa TT Trail 4x4 Andorra 2010, que es va iniciar a la Pleta de Ordino.

Per a aquesta prova inicial, els organitzadors van preparar un traçat amb 6 zones en les quals l’aigua i el fang van ser els elements que més van complicar les evolucions dels 16 equips que es van donar cita en la ubicació esmentada per a iniciar el certamen. Cap destacar que les zones es van anar deteriorant a mesura que eren superades pels vehicles i, com no podia ser d’altra forma, en la recta final del trial la dificultat de les mateixa va augmentar de manera considerable.

Pel que fa a la inscripció, cal fer esment del seu excel·lent nivell y destacar als guanyadors de l’anterior edició, van demostrar estar en plena forma i amb ganes de repetir les actuacions que l’any passat els van dur al títol absolut.
.
La pròxima cita de la Copa TT de Trial 4x4 d’Andorra es disputarà el pròxim 24 de Julio.

Classificació categoria EXTREM
1.-Albert Cabanes-Lluis Carrera (Land Rover Defender), 2.-Marc Ambr-Amandio Caçador (Nissan Patrol GR), 3.-Eduard Aguilo-Fernando-Blasco (Jeep Wrangler).

Classificació categoria PREPARATS.

1.- Isidre Cabanes-Antoni Tarres (Land Rover Defender), 2.-Josep Bringué-Ivan Bringué (Suzuki Santana) 3.- Lluis Montserrat-Ricard Cañon (Nissan Patrol GR).

Classificació categoria Sèrie.

1.- Miquel Giró-Albert J. Iglesias (Suzuki Vitara), 2.-Xavi Prats-Bruno Prats (Range Rover) 3.- Antoni Fuentes-Josep Pujols (Suzuki Samurai).

Classificacions completes.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF