Carchat-Ribeiro deixen sense opcions als seus rivals.


En el 42 Ral·li Osona, Joan Carchat-Claudio Ribeiro (Peugeot 107) van aconseguir el seu segon triomf consecutiu de la present temporada en una prova vàlida per al Volant RACC-Desafio Mobil’1 Mavisa 2010. A la comarca d’Osona Joan Carchat es va posar les piles des de la primera especial (La Trona) i va encapçalar la classificació de l’esmentat certamen de principi a fi. I quan va aparèixer la pluja?... nou recital de Carchat que va demostrar una vegada més les seves qualitats quan l’asfalt està delicat.

Una vegada més s’esperava un ral·li molt renyit entre Carchat-Ribeiro i Perez-Enseñat i aixì ha estat, però en aquesta ocasió les diferències sempre han estat a favor del pilot del Programa de Joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra. Carchat ha marcat el millor temps absolut en 8 de les 10 especials disputades. A més en l’últim pas per La Vola, penúltima especial del ral·li i amb la pluja com aliada, ha sentenciat la prova superant al seu rival directe en més de 24”.

Carchat, que passa a encapçalar en solitari la provisional del Volant RACC 2010, es mostrava molt satisfet al finalitzar la present edició de l’Osona, així s’expressava: No ha estat un ral·li fàcil, ha fet molta calor i això ha endurit molt la prova. Estic molt content tant pel resultat com per la manera que ho hem aconseguit, aquesta vegada no hem sortit dormits i en cap moment hem anat a remolc dels nostres rivals. També ha aparegut la pluja i altra vegada les diferències a favor de Carchat han estat importants: La veritat és que aquest cop no m’he llançat com ho vaig fer a Els Angels. Hem anat a ritme i ens ha sortit perfecte. Ara a pensar en la terra, en aquesta superfície no hem competit mai, anem a veure com ens adaptem.

Com bé diu Joan Carchat, aquest any el Volant RACC és mixt, de moment s’han disputat tres proves sobre asfalt. El pròxim 18 de juliol s’inicien les proves de terra, concretament la primera serà el Ral·li de terra de la Guàrdia d’Urgell.

Classificació final 42 Ral·li Osona/Volant RACC.
1.-Carchat-Ribeiro, 1h11’06.0 , 2.-Perez-Enseñat, a 0’41.5, 3.-Guerrero-Carulla, a 1’24.1 , 4.-Trius-Morales, a 1’42.1 , 5.-Bigordá-Suriñach a 1’58.7
Classificació provisional del Volant RACC - després de tres ral·lis.
1.-Joant Carchat 58 punts, 2.-Victor Perez, 56 p., 3.- Jordi Trius y Lluis Bigordá 36 p., 5.- Marc Paradell, 34 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF